Podnadula, izdeformisana: Viki Miljković plastičnim operacijama uništila lice, pomoći nema FOTO

30.04.2023

16:04

Istina o odnosu Viki i Cece

IVAN VUČIĆEVIĆ

Viki Miljković estetske korekcije obožava

Viki Miljković trudi se da zadrži mladalački izgled sa početka karijere bez obzira na godine koje joj ne idu u prilog. Ipak, do sada je svim sitnim intervencijama koje je radila uspevala da kožu održi hidriranom, nežnom, čistom i mladolikom. Nikada nije krila da neretko posećuje klinike za antiejdžing medicinu gde isprobava sve nove tretmane kako bi svoj izgled održala mladolikim.

Pročitajte: Počinju novi život – Viki usvojila dečaka, sin Andrej presrećan, već su postali najbolji prijatelji

Viki Milijković estetske korekcije

Viki Miljković estetske korekcije često radi, a one nesumljivo imaju efekta, ipak nije tajna da je s godinama potrebno sve češće ih konzumirati, što je pevačica rodom iz Ništa na vreme shvatila. Stalno se konsultuje sa stručnjacima za estetiku, najpre estetskim hirurzima po čijim savetima kasnije pristupa svojoj nezi.

Pročitajte: Otkrila kako slavi – Božić kod Viki Miljković će vas iznenaditi

Viki Milijković estetske korekcije

Sa jednim od doktora estetske medicine ona se sastala i nedavno, a rezultate intervencije kojoj je pristupljeno podelila je sa pratiocima na Instagramu. Svi su komentarisali da, ukoliko naravno nisu u pitanju Instagram filteri, pevačica izgleda bar 20 godine mlađe, bez bora i pora što joj je zasigurno i bio cilj.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije