Umro Metju Peri, poslednja fotografija koju je objavio je JEZIVA, u đakuziju u kom su ga pronašli mrtvog

29.10.2023

14:10

By

Umro Metju Peri

Screenshot, ONDCP White House

Metju Peri

Umro glumac Metju Peri je vest koja je šokirala javnost

Metju Peri, poznatiji kao Čendler, kako je javio TMZ pronađen je mrtav u đakuziju  u svom domu.

Glumac Metju Peri, koji je svim generacijama poznat kao Čendler Bing iz serije „Prijatelji“ pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Ispod fotografije koja je objavljena pre šest dana nižu se komentari kolega, prijatelja i fanova koji su u potpunoj neverici.

Metju Peri se godinama borio sa zavisnošću od droge i alkohola o čemu je kasnije i vrlo otvoreno pričao.

Kasnije je priznao da je na lečenju bio 10 godina od 2001. do 2011. godine, kao i da se sezone serije „Prijateji“ uopšte ne seća zbog uticaja opijata na njega.


Jedan od prijatelja ovog slavnog glumca ispričao je za DailyMail.com da su svi šokirani vešću.

– Nije tajna da se borio protiv alkohola i droge godinama, ali poslednji put kada smo se čuli, pre nekoliko nedelja, zvučao odlično i da je u dobrom stanju. Bio je raspoložen i zvučao je pozitivno i trezno. Bio je 17 puta na odvikavanju i umalo nije umro ali je bio neko ko je bio iskren o svom životu i svojoj borbi, i borio se da ostane trezan, jedan po jedan dan – ispričao je prijatelj.

 

Holivud se oprašta od glumca, Metju Peri je preminuo u svojoj 54. godini

Šenon Doerti, se od Čendlera oprostila od prijatelja sa kojim je odrasla:

– Nekad smo bili banda. Svi zajedno smo odrasli družeći se u kafiću Formosa. Uvek je bilo smeha – Met, Rodžer, Dejvid i Roksna. Uvek smo se zabavljali i bili podrška jedni drugima. Met i ja smo imali dejt na Dan taljubljenih. Hteo je da rezerviše restoran u Malibuu, ali nije mogao pa je to moj tata učinio umesto njega. Celo veče prčao je o njemu. Naše prijateljstvo trajalo je dugo, zapravo ceo život. Znam da će mnogi žaliti, naročito naša mala družina. Nedostaće mnogima. Osećam šok i tugu, napisala je, Šenon.

Metju Peri, kako javlja Dejli Mejl u toku dana je igrao dva sata Piklbol, a onda je poslao astistenta da obavi nešto. Kada se vratio Asistent ga je pronašao mrtvog, a kako je objavila policija, nisu pronađeni tragovi droge i nasilja.

Kada je hitna pomoć stigla u kuću glumca, mogli su samo da konstatuju smrt.

Još iz kategorije