Sve kamere sam bacila: Suzani Mančić snimak uništio život, zaključala se u stan

17.03.2023

14:03

trauma suzane mančić

Trauma Suzane Mančić mnogo je koštala

Voditeljka Suzana Mančić prošla je kroz veoma loše iskustvo 2005. godine kada je u javnost dospeo njen intimni snimak. Ona je to iskustvo opisala kao „malu smrt“, trauma Suzane Mančić mnogo je koštala, njoj je tada bilo veoma teško, nije izlazila iz kuće, njena deca nisu išla u školu, a rodbina joj je donosila hleb. Suzana je tada bila predmet brojnih glasina i diskusija, što je povećalo njeno loše stanje. Nije mogla da se nosi sa tom situacijom i većinu kamera koje je imala u kući je bacila.

Pročitajte: Ni šminka ne prikriva tugu na licu – Suzana Mančić izgubila je voljenu osobu

Trauma Suzane Mančić

Iako je prošlo 15 godina od tada, Suzana još uvek vodi borbu da se vrati u normalu. Ona je iskoristila priliku da iznese svoju priču i pozove druge da se suoče sa situacijama u kojima se osećaju potpuno nemoćni. Ona upozorava devojke da budu oprezne u vezi sa zabeležavanjem njihovih intimnih trenutaka, jer niko ne zna ko će to iskoristiti i naštetiti im.

Pročitajte: Vređali je i ponižavali – Ćerka Jelene Karleuše progovorila o traumi od koje se teško oporavlja

Trauma Suzane Mančić

Osvrnula se i na to kako je pronašla pravu ljubav, u srećnom je braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, koji je, prema njenim rečima, veoma odgovoran i porodičan čovek, kao i dobar otac i muž. Razdvojenost je, ipak, imala svoje prednosti jer je dobro imati vremena za sebe. Suzana sada živi na relaciji Srbija – Grčka i savetuje ljude da ne propuštaju da pronađu svoju pravu ljubav.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije