Tata za primer: Novak Đoković palačinke priprema Tari i Stefanu, pogledaćete video više puta

06.09.2023

16:09

By

Novak Đoković palačinke

Ata images

Novak Đoković palačinke priprema kad god mu se za to ukaže prilika

Novak Đoković više puta je pokazao koliko je posvećen porodici i da se uz veliku pomoć supruge Jelene trudi da njihova deca Stefan i Tara budu dobra, skromna i lepo vaspitana.

Novak Đoković palačinke

Najbolji teniser i njegova supruga često ističu koliko je važno baviti se sportom, ali i voditi računa o pravilnoj ishrani, a sada smo na TikToku mogli da vidimo kako se slavni teniser snalazi u kuhinji. Na popularnoj društvenoj mreži pojavio se snimak na kome Nole, u to vreme dvogodišnjem Stefanu, pravi palačinke.

@novakdjokovicj🎾♬ original sound – Novak Djoković

 Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava ih. To radimo svakog jutra ‒ pričao je Đoković i otkrio da u smesu za palačinke stavlja kinou, bademovo i mleko od pirinča, jednu bananu i organsku mešavinu semenki i žitarica.


Kakvo je stanje bilo u tiganju i da li se proslavljeni teniser u kuhinji snalazi kao na terenu, pogledajte snimak i procenite sami. Novak i Jelena prednost daju zdravijoj verziji palačinki, dok je kod bake Dijane situacija znatno drugačija.

Novak Đoković palačinke

‒ Kad god ima vremena, pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da se šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke.

Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne“. A Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“ ‒ otkrila je uz osmeh Novakova majka.

IZVOR: Hellomagazin.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije