Ovu tehniku koristi i Novak: Verica Rakočević otkrila je tajnu dugovečnosti

18.03.2023

17:03

Suprug Verice Rakočević

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Tajna dugovečnosti Verice Rakočević korisna je

Verica Rakočević, najpoznatija modan kreatorka sa naših prostora, nastavlja da dokazuje da su godine samo broj. Slavi svoj 75. rođendan i mogu da joj pozavide mnoge žene u regionu zbog mladalačke energije i fizičke forme. Ona uvek izbegava organizovanje velikih zabava za svoj rođendan, već uživa u malim ritualima koji donose unutrašnji mir.

Pročitajte: Progovorila šta misli o suprugu svoje majke od kojeg je starija 11 godina – Evo šta mu je poručila ćerka Verice Rakočević

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Tajna dugovečnosti Verice Rakočević leži u jednostavnim ritualima, ona ima rutinu koju sprovodi svakodnevno: grli drveće u znak zahvalnosti, širi prozor ujutru da bi zahvalila Bogu i univerzumu i pali štapiće od tamjana uveče. Ovim aktivnostima čuva sebe u mentalnoj i spiritualnoj ravnoteži i oseća blagost koja je kod većine ljudi izgubljena. Dendroterapija je drevna tehnika koja se bazira na grljenju drveća za lekovite svrhe. Postoji više različitih vrsta drveća koje se koriste za ovu terapiju, od oraha do bora, a svako od njih ima svoje posebno dejstvo na čoveka.

Pročitajte: Novak ne odustaje – Evo šta se desilo tokom zabrane u Americi na Indijan Velsu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Ova metoda može pomoći ne samo u smanjenju stresa i poboljšanju samopouzdanja, već i u isceljenju obolelih organa i promeni energetskog disbalansa. Novak Đoković i Jelena su među prvim koji su otvoreno govorili o dendroterapiji i njihovoj ličnoj praksi.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije