Sve tri Bregine ćerke su različitih veroispovesti, ali i profesija, a sigurno vam nije ni na kraj pameti kojim se OBIČNIM zanimanjem bavi jedna od njih

16.11.2023

20:11

By

Goran Bregović

foto: Ivan Vučićević

Goran Bregović

Bregine ćerke su sve tri različite veroispovesti, a koliko su i inače drugačije govori to i čime se bave

Goran Bregović je retko u javnosti sa svojim naslednicama, a isto toliko retko se pojavljuje i sa svojom suprufom Dženanom. Na jednoj od manifestacija su se pojavili svi zajedno, a tada ih je okupila upravo jedna od ćerki na svojoj samostalnoj izložbi.

Kao što je poznato Brega ima tri ćerke a sve tri su različite veroispovesti i to su same odabrale. Jedna je muslimanka, druga je budista dok je treća pravoslavne veroispovesti.

Bregine ćerke

Goran Bregovićfoto: Ivan Vučićević

– Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti – rekao je pre nekoliko godina Bregović.

Bregine ćerke su se opredelile i za različite profesije

Bregine ćerke su Ema, Lula i Una koje su po svemu sudeći potpuno različite.

Najstarija Ema je pravila izložbe u Beogradu i onda je Ema magistrirala lepe umetnosti u Nantu.


PROČITAJTE I: ON JE KAO TATA, A ONA MAMINA KOPIJA Deca Dragana Bjelogrlića su krenula očevim stopama, a od izgleda supruge zastaje dah

Srednja ćerka je Una koja ima dvadest jednu godinu i ona se opredelila za glumu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bb.barbiq

Najmlađa mezimica je Lula koja ima devetnaest godina i njena ljubav je moda i dizajn, ali po objavi koji ju i sama postavila na društvenoj mreži instagram počela je da radi nokte, doduše ne ovde, već u Parizu gde i živi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bb.barbiq

Ona je uz fotografiju na kojoj se vide izrazito dugački nokti koji su umetnički dekorisani napisala i da ne radi u salonu već kod kuće tako da svi budući klijenti treba da znaju da ukoliko su alergični na mačke, pripaze jer i više je nego jasno da sujoj to omiljeni kućni ljubimci.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije