Važe za najskladniji domaći par: Ovo je supruga Vlade Divca FOTO

25.03.2023

16:03

Supruga Vlade Divca

Supruga Vlade Divca je uspešna glumica

Snežana Ana Divac, supruga poznatog košarkaša Vlade Divca, već je skoro četvrt veka u braku s njim. Upravo su 24 godine prošle od njihovog venčanja 1989. godine, čineći ih jednim od najskladnijih i najdugovečnijih parova u Srbiji. Iako se sve zna o Vladi i njegovoj sportskoj karijeri, malo je ljudi upoznato s profesijom Snežane Divac, čiji je nadimak Ana. Ona je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine, u klasi profesora Milenka Maričića, i bavi se glumom. Često se seti kako je trebalo da upiše tri fakulteta – psihologiju, novinarstvo i glumu – kako bi iskusila život više od jednog života.

Pročitajte: Ponovo otišao pod nož – Darko Lazić hitno operisan, supruga Katarina grca u suzama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Njena ljubav prema glumi je toliko velika da joj je to omogućilo da ostvari svoje snove i da nastavi da živi uz njenog supruga Vladu, čija su srca još od kad su se upoznali bila spojena. Ana Divac je prvu godinu studirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde se družila sa budućim ministrom spoljnih poslova, Ivicom Dačićem, i njegovim kolegom koji je postao DJ. Godinu dana kasnije, uspela je da se upiše na Fakultet dramskih umetnosti i napustila FPN. Divčeva se seća tog vremena kao perioda njene mladosti, u kojem je stekla mnogo prijatelja i bila deo zajednice koja je bila svesna političkih dešavanja u zemlji.

Pročitajte: Porodila se žena Nikole Rađena – Pevačica na svet donela dečaka, a svi se pitaju samo jedno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Supruga Vlade Divca je uspešna glumica, ona je počela da se bavi glumom još kao studentkinja i uspela je da se probije na srpskoj glumačkoj sceni. Snežana je glumila u pozorištu i na filmu, a izdvajaju se njene uloge u predstavi Vide Ognjenović, kao i u filmovima „Dvostruka nevolja“, „Edi“, „Igraj do koske“ i „Spomenik Majklu Džeksonu“. Kada se njen suprug Vlade Divac preselio u Los Anđeles, Snežana je počela da glumi i u Holivudu, gde je postigla još veći uspeh.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije