Brak pred pucanjem? Jelisaveta odvela decu iz Italije i ostavila Tea FOTO

25.01.2023

10:01

stas jelisavete orašanin

Stas Jelisavete Orašanin komentarisali su mnogi

Glumica Jelisaveta Orašanin odlučila je da sa prijateljima otputuje na Maldive, kak obi se odmorila od svih obaveza i konačno malo uživala. Sa sobom je povela i sinove, Petra i Bogdana. Njen suprug, Miloš Teodosić, nije mogao da se pridruži famijilarnom odmoru zbog poslovnih obaveza, ali se oni redovno čuju.

Pročitajte: Na vrhu popularnosti pokušala sebi da oduzme život – Danas je glumica, upisala fakultet i ovako izgleda

Glumica uživa maksimalno u svakom trenutku provedenom na odmoru, a fanovima redovno prikazuje kako se provodi na ovoj luksuznoj destinaciji. Pokazala je i svoje vitko, izvajano telo, trbušnjake i zategnute noge bez trunke celulita. Komentarisale su se i njene grudi koje je skoro radila, pa je stas Jelisavete Orašanin svakako bio pozitivno ocenjen od strane pratilaca.

Pročitajte: Strasti se nižu – Poznata glumica pokazala novog dečka FOTO

Jelisaveta, svi su se složili, izgleda odlično, čak se ne bi ni primetilo kako je prošla kroz dva porođaja, s obzirom na njeno zategnuto i vitko telo. Objavila je trenutak u kojem se igra sa svojim sinom i pije koktel na plaži, a nestašni sin ju je uhvatio za nogu, pa je glumica mogla da padne zbog toga. Svima je bila simpatična ova situacija, mnogi su se raznežili videvši njenog sina Bogdana tako veselog.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije