Ovu fotografiju želi da zapali: Oprostila mužu prevaru, važi za jednu od najlepših dama, znate li o kome je reč?

12.05.2023

19:05

Stara fotografija poznate pevačice

Instagram

Stara fotografija poznate pevačice nešto je što ona želi da zaboravi

Uvek odmerena i tiha u svom javnom nastupu, Vesna Đogani prikupila je simpatije publike čim je kročila na scenu. Supruga frontmena grupe Đogani fantastiko godinama slovi za jednu od najlepših žena koja se trudi da očuva potpuno prirodni izgled shodno godinama koje ima.

Pročitajte: Đole presrećan, Vesna i Slađa složne – Evo kako su Đoganijevi proslavili Uskrs

Stara fotografija Vesne Đogani

Foto: Instagram

Mnoge dame sa naše javne scene dosta su se promenile tokom godina, neke su se podvrgle plastičnim operacima, dok ima i onih koje su drastično promenile imidž prirodno, te bi ih danas malo ko prepoznao. Jedna od njih je i pevačica Vesna Đogani, koja je na počku karijere izgledala dosta drugačije, s obzirom da je bila crnka, a već duži vremenski period svetla kosa je njen zaštini znak.

Stara fotografija poznate pevačice osvanula je na TikToku, gde je pevačica veoma aktivna te neretko deli sve detalje iz privatnog života. Ona je poznata kao neko ko često komunicira sa svojim fanovima pa je tako odgovarajući na pitanja znatiželjnih obožavalaca otkrila kako je izgledala u mladosti.

Pročitajte: Sve vreme je lagao, a ona mu je verovala – Vesna uhvatila Đoleta u prevari pa sve javno objavila VIDEO

Stara fotografija Vesne Đogani

Foto: TikTok


Jedan od njenih fanova zatražio je od nje da podeli fotografije iz mlađih dana, a ona je to bez problema i učinila, pa tako iznenadila sve.

– Nisam sigurna da sam bila „ta devojka“ ’90- ih, ali evo i mene – napisala je pevačica, a onda je usledio set njenih fotografija iz mladosti.

Stara fotografija poznate pevačice šokirala je sve njene fanove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Podsetimo, Vesna je dve decenija u braku sa Đoletom Đoganijem, koji je 20 godina stariji od nje, ali razlika u godinama im nikada nije predstavljao problem. Danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Poznato je da je Đole pre Vesne bio oženjen Slađom Delibašić. Takođe, nedavno se speklusalo i o denserovom neverstvu, ali su oni brzo stavili tačku na te glasine.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije