Rajski pogled sa 40. sprata: Stan Breninog sina nestvarno lep, zastaće vam dah FOTO

19.01.2023

14:01

Prva ljubav Lepe Brene

PRINTSCREEN YOUTUBE

Stan Breninog sina ima rajski pogled

Pevačica Lepa Brena i Boba Živojinović su pre godinu dana uspeli da sebi obezbede pravo rajsko nebo na zemlji – luksuzni penthaus u jednom od najelitnijih naselja na Novom Beogradu.

Iako par nikada nije potvrdio da su stavili 600.000 evra na sto za ovo prelepo mesto, jasno je da je to stan Breninog sina, što je potvrdio i objavama na svom nalogu na Instagramu.

Pročitajte: Zavirite u dom poznatog para – Milica Milša i Žarko Jovanović imaju pravi topao, porodični kutak FOTO

stan breninog sina

Viktor je prvo objavio na svojim društvenim mrežama neverovatan pogled sa 40. sprata, gde se pruža netaknuti prizor na Novi Beograd i reku Savu.

Zatim je uslikao i deo luksuzno opremljenog penthausa, gde se u dnevnoj sobi nalaze urbana umetnička dela i ogromna fotografija Tajsona u urbanom stilu.

Pročitajte: Elegancija i luksuz – Gde živi Stanija Dobrojević VIDEO

stan breninog sina

Dnevna soba je nameštena u velikom stilu, a ulaz u nju krase ogromna fotografija Tajsona i nekoliko sitnih detalja.

Sada je zvanično potvrđeno da su Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović upravo to – kraljevi visokog života sa prelepim pogledom na urbanu prestonicu.

Pročitajte: Luksuzna vila Božinovske – Zavirite u glamurozni kutak pevačice FOTO

stan breninog sina

Da podsetimo, Brena Boba su pre godinu dana kupili penthaus u jednoj od najviših i najvećih zgrada u Beogradu, o čemu se spekulisalo mnogo, bila su i nagađanja koliko je ta nekretnina koštala.

Izgleda da su balkanska zvezda i njen suprug ostali da žive u kući na Bežanijskoj kosi, a najmlađi sin se preselio u pozamašni penthaus.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije