Saškin i Jelenin plan kako da dotuku svekrvu Dijanu: Snaje Đokovića okrenule sinove i unuke protiv bake

27.05.2023

21:05

By

Saška Veselinov potkačila Albina zbog Milice Pavlović

Instagram

Snajka Novaka Đokovića izgleda kao avion posle porođaja

Saška Veselinov uspela je da smrša čak 21 kilogram za dva meseca koliko je prošlo od kada se porodila. Snajka Novaka Đokovića i te kako vodi računa o svom telu i izgledu, a tajna je u posebnoj ishrani.

Pročitajte: Saška Đoković pokazala naslednika – Pogledajte te okice i osmeh, pa on je kao med, isti je stric Nole FOTO

Snajka Novaka Đokovića

Saška kaže da je izbacila meso, mlečne proizvode i slatkiše, a uvela čašu ceđenog celera na prazan želudac svako jutro. Osim toga, ona redovno trenira, nekad i dva puta u toku dana i to bez problema daje sjajne rezultate. Osim nje, na poseban režim ishrane prešao je i njen muž Đorđe Đoković, tako da ni on više ne jede meso.

Pročitajte: Za manje od tri meseca postaću MAMA – Saška Veselinov otkrila kog pola je beba

Snajka Novaka Đokovića

– Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarijanski. Ranije smo jeli meso, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana. Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro – objasnila je snajka Novaka Đokovića tajnu svoje vitke linije koja tvrdi da od Jelene Đoković ne traži savete, ali očito da neke stvari radi po ugledu na nju budući da ni Noletova supruga odavno ne konzumira meso, a to i te kako doprinosi da bude vitka i zdrava.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ekskluziv

Još iz kategorije