Sloba Vasić je išao na operaciju želuca, ali mu nije pomogla, OVO JE TAJNA uz pomoć koje je drastično smršao

18.10.2023

19:10

By

Sloba Vasić smršao

Ata images

Sloba Vasić

Pevač Sloba Vasić jedan je od onih koji kubure sa viškom kilograma pa je tako u jednom trenutku imao čak 150. Kako mu je taj višak veoma smetao odlučio se na operaciju želuca, ali ona nije urodila plodom, te se Sloba ipak odlučio za promenu, a ovo je tajna kako je Sloba Vasić smršao.

Naime, Sloba Vasić je u jednom trenutku shvatio da je preterao sa kilažom, pa je mislio da će mu ugradnja balona u želudac pomoći, međutim nije bilo tako, naprotiv, morao je ponovo na operaciju kako bi mu balon bio izvađen jer mu je smetao.

Sloba Vasić se prepolovio

Sloba Vasićfoto: Ivan Vučićević

Ja sam radio to ugrađivanje balona, ali mi nije uspelo, baš sam pre neki dan išao da izvadim tu stvar iz sebe. Počelo je jako da mi smeta, imao sam gorušice i hvala Bogu izvadio sam. To sam imao nekih godinu dana, jednostavno kod mene nije uspelo iako možda neko ima dobro iskustvo – otkrio je pevač.

Sloba Vasić dijeta

Sloba Vasićinstagram

Posle toga se ipak odlučio za možda težu ali sigurno zdraviju varijantu, počeo je da vežba, ali je promenio i način ishrane. Posle toga je Sloba Vasić smršao.


– Hvala Bogu odlično sam sada. Smršao sam 16 kg, otkako sam započeo treninge i dijetu – rekao je pre oko 6 meseci poznati pevač, a od tada je čak došao i do 20 kilograma koje je izgubio te je onda odlučio da ide na operaciju, ali kako bi uklonio višak kože na stomaku.

Kako je i sam ispričao njegova dijeta se zasniva na smanjenju unošenja ugljenih hidrata, ali i povećanju unosa proteina.

Još iz kategorije