SALO I CELULIT Lepa Brena otkriva mučnu borbu nakon nesreće

19.11.2023

14:11

By

Lepa Brena otkriva mučnu borbu

foto: Ivan Vučićević

Lepa Brena

Lepa Brena otkriva mučnu borbu sa celulitom i salom koja joj se dogodila posle nesreće kada je polomila ruke

Lepa Brena ne krije da je imala velikih problema nakon što je polomila obe ruke. Naime ona je bitku vodila sa salom i sa celulitom koji su se pojavili na nadlakticama.

O tome Lepa Brena sada otvoreno priča:

– Vi svi znate da sam ja polomila obe ruke i da su moje ruke posle godinu dana, zaista sam imala i masne naslage i to je bilo nekako uopšte nije bilo reprezentativno i ja sam dobila fajber infrared neke male kratke naglavke koje sam nosila. Oni su napravili specijalno za mene da smanjim taj obim mojih takozvanih ruku koje su imale i celulita i masnih naslaga i bile su naravno malo deblje, gde sam u roku od mesec dana 24 sata nosila to na rukama. Smanjila sam obim svojih nadlaktica za 4 santimetra – priča Brena.

Lepa Brena otkriva mučnu borbu i priznaje da li sada ima celulit

Pevačica je ovom prilikom otkrila i da li ima celulit.

– Znate ko nema celulit? Nemaju samo muški teniseri i fudbaleri. Ženska konstrukcija tela zato što žene rađaju je prirodno, da mi imamo malo salceta, to je prosto hormonalna priča, tako da bilo kog stručnjaka i doktora pitate morate znati da mi moramo imati celulit. Ali ove naše čarape to lepo sve sakriju i pokriju – završava Brena koja je ranije pričala i o problemu sa zdravljem.

Lepa Brena otkriva mučnu borbu

Ivan VučićevićIvan Vučićević


Inače ona je za promociju svojih novih proizvoda napravila fotografije koje su trebale da se pojave u javnosti. Brena se slikala u seksi bodiju, međutim muškarci koji su iz njene porodice su rekli da je možda malo i previše i da je pokazala i više nego što treba.

Brena još uvek nije odlučila da li će te fotografije pustiti u javnost. Ono što je sigurno to je da kaže da će ih najverovatnije pustiti jer se oseća veoma seksi i misli da su fotografije umetničke.

Još iz kategorije