Nakon Bekvalčeve, oglasio se i Dača povodom razvoda: Brak nam se raspadao…

16.03.2023

15:03

Razvod Dače i Nataše Bekvalac

Razvod Dače i Nataše Bekvalac još je aktuelna tema

Danilo Ikodinović imao je buran ljubavni život. Najviše se pričalo o njegovom braku sa Natašom Bekvalac, gde je otkrio da je njegova saobraćajna nesreća iz 2008. godine bila posledica njegove neopreznosti, s obzirom da je seo u alkoholisanom stanju na motor. On je udario u automobil, a njegova ruka je bila teško povređena, što je značajno uticalo na njegovu vaterpolo karijeru. Ova teška situacija je zapravo bila prekretnica u Dačinom životu, jer se posle toga sve u njegovom životu promenilo.

Pročitajte: Propao nakon razvoda – Šokantno izdanje Momčila Otaševića, na licu mu se vidi tuga

Razvod Dače i Nataše Bekvalac

Međutim, na razvod Dače i Nataše Bekvalac nesreća nije imala mnogo uticaja, već bi se on, kako kaže bivši sportista, on svakako dogodio. Nakon toga je imao period nesigurnosti i želeo je da se vrati na teren, ali je to bilo veoma teško u tom momentu. Novi Sad nikad nije bio Dačin dom, već je samo bio na putu između Beograda i nekog drugog mesta. Nije mogao da izbegne osećanje težine u medijima, ali je ipak osetio olakšanje nakon razvoda. Zbog toga je za njega bio još važniji povratak kući u Beograd. Dača Ikodinović je ispričao svoju priču o tome kako ga je njegov sadašnji partner i sportista, Maja, podržala nakon što je zatvorio kafanu. Rekao je da je ona uticala na njega, donoseći mu sigurnost, što mu je bilo veoma važno.

Pročitajte: I Hana i ja smo teško podnele razvod – Nataša Bekvalac progovorila o prošlosti

Razvod Dače i Nataše Bekvalac

Sa Majom sam krenuo posle otvaranja kafane, uticala je mnogo na mene. Smirivala me je, ja sam se kidao oko svega sa biznisom. Unela mi je sigurnost. Upoznali smo se u kafani. I kad sam stao sa kafanom, ona mi je govorila: „Hej, rešićemo sve“. Shvatam sve što ona preživljava, sportista je, sportski parovi uvek dobro funkcionišu. Ljubav pobeđuje sve na svetu. Ona ima brata, sestru, majku i oca, volim kako se svi oni međusobno vole, volim da ih gledam zajedno.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Printscreen, Youtube

Još iz kategorije