Kućni pritvor poslužio je za preuređenje stana: Ovo je penthaus gde živi Stefan Đurić Rasta FOTO

14.03.2023

15:03

Rastin dom

Rastin dom predivan je ambijent

Reper Stefan Đurić Rasta je pravi domaćin, pa njegov penthaus na Vračaru predstavlja idealnu zonu za uživanje. Dnevna soba je opremljena elegantnim nameštajem u krem nijansama, a tu se nalazi i zona za igranje namenjena njegovoj ćerki Tari. Kutak je napravljen i za njegovu muzičku stranu, pa se mogu naći i instrumenti, kao i uređaji za snimanje pesama. Kupatilo je opremljeno hidromasažnom tuš kabinom koja ima mogućnost menjanja boja svetla.

Pročitajte: Morao da radi još kao tinejdžer – Nikada ne biste pogodili čime se bavio Rasta pre slave

Rastin dom

Takođe je otkrio kako uživa u kuvanju, pa je često pokazivao neke od svojih specijaliteta. Rastin dom predivan je ambijent, sa ogromne terase stvorio je svoj kutak u kome je uživao čim se prolepšalo vreme, uz udobnu garnituru i neverovatan pogled sa krova na ceo grad. Ovaj penthaus je njegova oaza mira u kojoj je proveo osam meseci zbog kućnog pritvora. Iako je ovu kaznu odlužio zbog posedovanja 700 grama nedozvoljenih supstanci, on je odlučio da maksimalno uživa u tom vremenu i da svoj stan sredi do detalja, što je i učinio.

Pročitajte: Pašće vam vilice kada vidite imanje – Kristina Radenković poseduje pravi raj nadomak Novog Sada FOTO

Rastin dom

Ova terasa je postala njegov omiljeni deo prostora, a garnitura koja se nalazi na njoj samo je još jedan način da se oseća komotno i udobno. Svi koji posete ovaj prostor zaprepašćeni su njegovim uređenjem.  Zbog svega toga, Rasta je stvorio svoju oazu mira i uživanja u penthausu u Vračaru.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije