Ostala je bez noge i bez dojke, tri meseca je bila kidnapovana, ovo je potresna životna priča bivše rijaliti učesnice

17.11.2023

22:11

By

Potresna životna priča rijaliti učesnice

screenshot

Potresna životna priča bivše rijaliti učesnice Tatjane Jovančević tera suze na oči

Tatjani Jovančević bivšoj učesnici rijalitija „Veliki brat“ je u mladosti amputirana noga, kasnije joj je odstranjena i dojka, a proživela je i veliku traumu kada je tri meseca bila kidnapovana.

Prva nedaća sa kojom se Tatjana susrela je bilo kidnapovanje.

– Oteta sam 10. avgusta 1989. godine. Ti ljudi su mene vrebali duže vreme. Videli su me na jednoj reviji, gde smo se upoznali, a potom na još jednom događaju. Poznavala sam ih. Tokom posete baki u Bosni, oni su me kidnapovali. Držali su me tri meseca zatvorenu u podrumu, pre nego sto sam uspela da pobegnem – ispričala je Tatjana ranije.

Potresna životna priča bivše rijaliti učesnice

Tatjana se prvi put razbolela kada je bila mlada, 1996. godine.

– Bila sam mlada i zdrava osoba, bolest je samo odjednom došla i promenila zauvek moj život i sudbinu. Rak u mladosti nije bio jedini udarac za mene. U tom periodu sam se zabavljala s dečkom kojeg sam mnogo volela. Ta veza je bila pred brakom, želeli smo i dete. Moj tadašnji dečko je bio iz imućne porodice. Imao je solarijum u kući i ja sam stalno išla u solarijum, nisam pravila pauzu, svaki dan. Izlazile su mi fleke po leđima, ali ni za to nisam marila. Osećala sam ponekad kao da mi trnci prolaze kroz telo, neko žarenje… Legla sam zdrava, sledeći dan sam ustala bolesna. Dva meseca doktori nisu mogli da ustanove šta mi je, samo mi je odjednom buknula noga i stavili su mi je u gips. Znala sam šta me čeka. Tadašnji dečko, za kojeg sam mislila da će mi biti muž, ostavio me je na bolničkoj postelji. To je bio jako bolan udarac – ispričala je Tatjana jednom prilikom i dodala:


– Jako loše sam to podnela, krivila sam ga za to što mi se desilo… Da nije bilo njega, ne bih ni išla u solarijum. A da nije bilo solarijuma, možda mi se nikad i ne bi desili kancer i amputacija noge.

Potresna životna priča rijaliti učesnice

Potresna životna priča bivše rijaliti učesnice je nastavljena kada se susrela sa rakom dojke

Bivša rijaliti učesnica sa 48 godina se susrela sa dijagnozom raka dojke.

– Imala sam 48 godina kada sam napipala nešto na dojci. Izvađeno mi je 16 limfi, operisane su mi obe dojke, a jedna mi je odstranjena. Nikad neću zaboraviti kada mi je doktor rekao: „Tanja, idemo da spasavamo glavu“, a ja sam na to rekla: „Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke“. Ja dobro znam šta je rak. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Kad se skinem, nema me ni pola, to me najviše boli… Teško sam to podnela, nisam se osećala kao žena – rekla je Tatjana ranije.

IZVOR: Kurir

Još iz kategorije