ON JE KAO TATA, A ONA MAMINA KOPIJA Deca Dragana Bjelogrlića su krenula očevim stopama, a od izgleda supruge zastaje dah

07.11.2023

19:11

By

Dragan Bjelogrlić

foto: Ivan Vučićević

Iako su deca Dragana Bjelogrlića deo javnog života nikada se nisu previše eksponirali u medijima, baš kao ni njegova žena

Glumac Dragan Bjelogrlić u braku je sa Majom više od 20 godina, ali se nikada nisu preterano pojavljivali u javnosti.

Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlićfoto: Ivan Vučićević

Dragan i Maja su se zbližili sasvim slučajno dok su radili na istom projektu i to još devedesetih godina kada su zajedno snimali reklamu.

Od tada njihova ljubav traje, ali je isto tako pod velom tajne jer glumac nikada nije voleo previše da priča o privatnom životu, kao ni to da se ističe ko su deca Dragana Bjelogrlića.

Ipak, Maja je uvek bila tu kada je trebalo da se podrže njegovi veliki projekti.

Maja Bjelogrlić

Maja Bjelogrlićfoto: Ivan Vučićević


O njihovom poznanstvu Dragan Bjelogrlić je jednom prilikom ispričao:

– Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali.

Inače, Maja je bila manekenka, koja je vrlo rano zbog posla radila u Parizu i u Beču zbog čega je glumac i istakao da nije bio siguran da li je baš tada u Beogradu.

Deca Dragana Bjelogrlića i Maje su veoma uspešni u svojim poslovima

Iz ljubavi koja traje već dugi niz godina dobili su i dvoje dece. Ćerka Mia Bjelogrlić je lepotu aposlutno nasledila od majke, dok je posao povukla na oca.

Mia Bjelogrlić

Mia Bjelogrlićfoto: Ivan Vučićević

Mia je diplomirala međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, a pored toga je i producentkinja.

I dok se Mia oprobala i u voditeljksom poslu Aleksej Bjelogrlić, sin Drgana i Maje Bjelogrlić je otišao očevim stopama u glumce.

Aleksej Bjelogrlić

Aleksej Bjelogrlićfoto: Ivan Vučićević

On je izazvao veliku pažnju gledalaca tako da nema sumnje da će u nekom trnutku možda dostići i uspeh svog oca koji je naš veoma proslavljen glumac i reditelj.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija članova porodice Bjelogrlić

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije