Nikada ne biste rekli: Ova zvezda ima čak tri fakulteta, a ima i onih samo sa osnovnom školom

25.03.2023

22:03

Obrazovanje Dj Krmka

Obrazovanje Dj Krmka na zavidnom je nivou

Mnoge domaće zvezde koje smo navikli da gledamo na sceni, zapravo poseduju zavidno obrazovanje. Među njima se nalazi i jedna izuzetna ličnost koja između ostalog poseduje i diplome sa tri fakulteta. Jedan od takvih je Goran Žižak, poznatiji kao Di Džej Krmak, već decenijama uspešno izgrađuje svoju muzičku karijeru. Ima tri završena fakulteta – Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski – ali o tome nikada nije želeo da govori.

Pročitajte: Njene reči su zabolele – Milica Pavlović razočarana je izjavom koleginice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dj Krmak (@djkrmakoffizial)

Njegov zaštitni znak je ofarbana kosa u nekoliko boja, što je doprinelo tome da se izdvoji od mase. Obrazovanje Dj Krmka na zavidnom je nivou, on je uspešno napravio svoj put u svetu muzike, iako nikada nije želeo da govori o obrazovanju, njegovi nastupi su uvek obeleženi intelektualnim i kreativnim tonom.

Pročitajte: Žene su gubile glavu za njim, a on je voleo ovu pevačicu – Ovako izgleda brat Saše Kovačevića FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dj Krmak (@djkrmakoffizial)

Neda Ukraden je veoma mlada zakoračila na muzičku scenu, sa samo 17 godina. Uvek je imala viziju da bude obrazovana, ali i da se uspešno bavi muzikom. Završila je dva fakulteta – engleski jezik i književnost i pravni u Sarajevu, dok je bila u dilemi oko odabira studija. Njeni roditelji i baka želeli su da upiše medicinu, ali Neda je preovladala i odlučila da studira engleski jezik. Iako nije bila oduševljena idejom, otac joj je rekao: „Ti ćeš po podne i uveče da budeš pevačica, a šta ćeš da radiš pre podne? Od čega ćeš da živiš?“. Neda je uspela da završi oba fakulteta i danas je poznata po svojoj sjajnoj muzičkoj karijeri.


Pročitajte: Šok otkriće – Neda Ukraden i Saša Popović očekivali bebu?

Obrazovanje Dj Krmka

Suzana Mančić, poznata TV ličnost sa malih ekrana, dugi niz godina izaziva divljenje svojom lepotom. Ono što o njoj retko ko zna jeste činjenica da je ona diplomirani pravnik. Suzana je završila Osnovnu školu „Đura Strugar“ i Pete beogradsku gimnaziju, pre nego što je upisala Pravni fakultet. Iako je tada želela da gradi i karijeru uz studiranje, njen cilj nije bio lak – bilo je potrebno deset godina da diplomira.

Pročitajte: Sve kamere sam bacila – Suzani Mančić snimak uništio život, zaključala se u stan

Obrazovanje Dj Krmka

A zvezdama poput Dare Bubamare, Ere Ojdanića, Zorice Marković i Zlate Petrović nije bila potrebna ni srednja škola kako bi postigli uspeh u kakvom decenijama unazad uživaju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije