Ne ide da se oblačim kao časna sestra: Nataša Bekvalac u haljini sa šlicem do kuka pomutila um muškarcima

24.08.2023

22:08

By

Nataša Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac posle dva porođaja izgleda kao boginja, komplimenti na račun izgleda samo pljušte

Nataša Bekvalac ovo leto kao i svako prethodno provodi radno, a u pauzama od nastupa uživa na crnogorskom primorju sa ćerkama Hanom i Katjom.

Nataša Bekvalac

Pevačica je veoma aktivna na svom Instagram profilu, te redovno obaveštava fanove o svim dešavanjima iz njenog života. Tako je ovog puta podelila niz fotografija u crnoj elegantnoj haljinu gde do izražaja dolazi njeno zgodno telo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Ovaj autfit Bekvalčeva je spremila za poslednji nastup, a ispod objave pljuštali su komplimenti oduševljenih pratilaca da nikada nije bila lepša i zgodnija. Istini za volju, dubok šlic skoro do kuka, pomutio je razum svim pripadnicima muške populacije.


Ne znamo samo kako je mama Mira podnela ovo novo izdanje njene mezimice, pošto nije tajna da neretko nije zadovoljna kako se Nataša oblači i fotografiše

Nataša Bekvalac

– Ja da pitam nju za mišljenje i da je čekam verovato bih bila obučena kao časna sestra. To ne ide uz moju prirodu i slobodu koju nosim u sebi. Na pitanje ko je za nju kraljica primorja među pevačicama odgovorila je:

– Ja ne gledam sebe tako. Nemam to kao ko je najači i ko dominira. Malo nemam taj mentalni sklop pevačice da bih odgovorila na to pitanje. Ono što mi je drago jeste da ja imam svoju publiku.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije