Pogled nikoga nije ostavio ravnodušnim: Ovo je luksuzni dom Mime Karadžića FOTO

10.09.2023

11:09

By

Luksuzni dom Mime Karadžića

Luksuzni dom Mime Karadžića nikoga nije ostavio ravnodušnim

Glumac  Mima Karadžić već neko vreme živi na Vračaru, gde je izgradio svoju ouazu mira. On svoju privatnost čuva od radoznalih pogleda, a vrata svog novog doma nikada nije otvarao za medije. Ipak tek nekoliko puta je na društvenim mrežama pokazao kako izgleda unutrašnjost njegovog stana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Iako je pokazao samo pojedine kutke doma, njegovi pratioci stekli su utisak da je sve uređeno veoma vešto i sa ukusom, kakav je svojstven Karadžiću. Večiti neženja provodi vreme u miru, koji niko ne može da naruši, a ono što je posebno zadivilo javnost jeste pogled na Hram Svetog Save koji se vidi iz glumčevog stana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Dom Mime Karadžića sređen je po poslednjoj modi, a glumac nije štedeo pri kupovini nekretnine, a pretpostavlja se da upravo pomenuti pogled značajno doprinosi vrednosti.


Sudeći po fotografijama i video snimcima, dom Mime Karadžića obiluje detaljima, od kojih svaki pojedinačno ima svoju istoriju, a posebno plene pažnju slike na zidovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

 

Mnogi glumčevi pratioci se nadaju da će Mima nastaviti da deli trenutke iz svog momačkog doma, te da će imati prilike da vide raskošan enterijer koji se samo donekle nazire na dosadašnjim objavama.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije