Lice Milice Pavlović bez šminke šokiralo fanove: Evo kako pevačica zaista izgleda FOTO

02.09.2023

19:09

By

Lice Milice Pavlović

Lice Milice Pavlović bez šminke šokiralo fanove, evo kako izgleda

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni. Ona je ovog leta radila punom parom a u junu mesecu objavila je svoj peti studijski album „Lav“.

Lice Milice Pavlović ostavilo pratioce bez teksta

Ovog leta je imala mnogo nastupa na kojima je u njenim hitovima poput pesama „Provereno“, „Šećeru“, „Posesivna Bivša“, „Mogla Sam“, „Boginja“, „Kučketina“, „Lav“ i mnogih drugih uživalo na više desetina hiljada ljudi.

Lice Milice Pavlović

S obzirom na to da ima mnogo obaveza ona je za odmor uspela da ugrabi samo nekoliko dana, pa je sa svojom višegodišnjom prijateljicom Kristinom Perić otputovala u Portugaliju.

Ako je suditi po društvenim mrežama, gde je Milica takođe veoma aktivna, njih dve su otišle na aktivnim odmor, pa su tako u svega par dana obišle nekoliko gradova pomenute zemlje.


Lice Milice Pavlović

Naime, Milica je na svom storyju objavila fotografiju i kratko poručila svojim vernim fanovima da ih već za nekoliko dana očekuje veliko iznenađenje.

Kao što vidite ipak sam našla par dana za mali predah i da malo promislim i nakupim energije za sve što me čeka čim se vratim… Za početak, lepa iznenađenja kreću već za par dana– poručila je Pavlovićeva.

Lice Milice Pavlović

Podsećanja radi, Milica je zakazala i veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 23. decembra.

SLIKE: Ata images, Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije