Slabo ko zna ovaj detalj: Evo koja poznata ličnost je kumovala Nataši Bekvalac i Danilu na venčanju

25.03.2023

14:03

Kuma Nataše Bekvalac

Kuma Nataše Bekvalac poznato je tv lice

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović su bili u braku skoro šest godina i imaju ćerku Hanu koja je napunila 16 godina. Oni su se venčali 2006. godine u Crkvi svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima, a njihov brak je trajao sve do 2011. godine. Iako on nije trajao dugo, Nataša i Danilo su zadržali dobre odnose pre svega radi njihove ćerke.

Pročitajte: Nakon Bekvalčeve, oglasio se i Dača povodom razvoda – Brak nam se raspadao

Kuma Nataše Bekvalac

Ipak, žele da svojoj Hani da pruže najbolju moguću podršku i ljubav. Nataša i Danilo venčali su se 2005. godine, a kuma na tom venčanju bila je Nataša Ilić, poznata voditeljka iz emisija „Muzička kutija“, „Grand parada“ i „Neka pesma kaže“. Zajedno su se družile dugi niz godina, pa joj je tako Nataša bila velika podrška kada je obolela od tumora pljuvačnih žlezda 2010. godine. Srećom,  kuma Nataše Bekvalac uspela je da se izleči i da se vrati svojoj karijeri. Iako je prošlo skoro 20 godina od njihovog venčanja, o ovoj temi se i dalje piše. Povodom svega, obratila se i Bekvalčeva:

Pročitajte: I Hana i ja smo teško podnele razvod – Nataša Bekvalac progovorila o prošlosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic)

Ja se više nikad neću udati, to je definitivno. To nije stvar odluke, već promena stava o tome. Za ljubav sam uvek, ali brak je toliko prevaziđena institucija, toliko te ograničava u svakom smislu. Ja ne mogu da potpišem, niti da obećam nešto kada ne znam šta ću osećati sutra. Brak je potpuno besmislen! Ovo čudno zvuči kada izgovara osoba koja iza sebe ima tri braka, ali upravo zbog toga i mogu to da kažem – izjavila je svojevremeno Nataša.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije