Svi su ubeđeni da je perika: Ceca Ražnatović se ošišala do glave, javnost je u šoku FOTO

09.08.2023

10:08

By

Kosa Cece Ražnatović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kosa Cece Ražnatović je bila apsolutni hit u javnosti

Svaki korak pevačice Cece Ražnatović se prati pod budnim okom javnosti, a sada je isplivala fotografija koja je pokrenula lavinu komentara.

Naime, kosa Cece Ražnatović se menjala tokom karijere, pa je tako pevačica bila šatirana, plava, bordo, crna, nosila je mini val, punđe, stepene, ali ipak najviše pažnje izazvala je njena potpunokratko ošišana kosa.

Pročitajte: Sve je to od stresa i teških situacija- Ceca Ražnatović životno ugrožena, loše vesti podelila javno

Nakon što se udala za Željka Ražnatovića Arkana, ona je odlučila da skrati svoju dugu kosu koja je do tada bila njen zaštitni znak. Jedno vreme pevačica je nosila rep izgled koji joj je lepo pristajao.

Pročitajte: Drugarice, lažjivice- Ceca Ražnatović ima još jednu ljutu suparnicu na javnoj sceni, a nekada su bile nerazdvojne


Ovakva frizura je tada bila apsolutni hit u svetu, kao i kod nas. Pevačicini fanovi nisu šteteli komplimente na račun njenog tadašnjeg izgleda. Sada se na društvenim mrežama smenjuju komentari pohvala na pevačicin račun pa mnogi predlažu da bi pevačica apsolutno izdominirala kada bi se opet na kratko ošišala.

Pročitajte: Šta ih još neće snaći? Ceca van sebe zbog zeta, Nemanja pokazao pravo lice FOTO

Kosa Cece Ražnatović

Bilo kako bilo, Ceca je poslednjih godina poznata po svojoj dugoj bujnoj crnoj kosi, ali fotografije iz prošlosti pokazuju da joj razne frizure dobro stoje.

 

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije