Kristijan traži pravdu: Proveo je više vremena od Zvezdana u zatvoru iz samo jednog razloga

17.03.2023

11:03

Komentar Kristijana Golubovića

Komentar Kristijana Golubovića iznenadio mnoge

Kristijan Golubović, koji je nedavno postao otac, gostovao je u jednoj emisiji  i, pored ostalih tema, spomenuo je Zvezdana Slavnića iz Zadruge i njegovog oca, bivšeg košarkaša Zorana Moku Slavića. Komentar Kristijana Golubovića iznenadio mnoge, on je istakao da ga je Moka nekada zaštitio od svog sina, ali da ne podržava njegovu ulogu prepričavača iz rijalitija. Kristijan je takođe rekao da Zoran treba da bude ljut na svog sina zbog njegovog agresivnog ponašanja u rijalitiju, koje je, kako je rekao, bilo neprihvatljivo. On je naglasio da ceni i dalje Zorana kao poznatog sportskog igrača i čoveka.

Pročitajte: Zvezdan ostavio Anđelu zbog Maje Marinković – Zadrugarka jecala od bola, a tek da vidite ko je došao da je teši

Komentar Kristijana Golubovića

Ja sam Moku cenio i cenim ga i dalje kao košarkaša i čoveka iz sporta. Kao prepričavača priča iz rijalitija uopšte mi se ne dopada. On nema šta na mene da bude ljut, nego na svog sina koji je pokazao jedno agresivno ponašanje tamo gde nije trebalo da ga pokaže – izjavio je Kristijan.

Pročitajte: Obratio se njenom ocu – Moka Slavnić ponosan na svog sina, kaže da je Zvezdan premija

Komentar Kristijana Golubovića

Kristijan Golubović, čovek koji je odslužio 5 godine zatvora zbog udaranja šamara, izrazio je svoje nezadovoljstvo u vezi sa sudskom odlukom da Zvezdan Slavnić dobije 10 godina za ubistvo, ali je odležao samo 7. On se zapitao kakve bi sankcije dobio za ubistvo, ukoliko bi se dogodio sličan slučaj. Takođe je primetio da je njegov otac, Kića, mogao da nazove sudiju i da mu izmoli privilegije u zatvoru, što je razlika između njega i Moke Slavnića. Sudski sistem u Srbiji, zaključio je Golubović, ne poštuje jednakost pred zakonom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije