KAKAV LUKSUZ Đina pokazala kako izgleda dom Džinovića vredan 2 miliona evra

11.11.2023

22:11

By

kako izgleda dom Džinovića

Instagram

Đina Džinović

Đina Džinović ćerka Harisa i Meline otkrila je kako izgleda dom Džinovića koji odiše luksuzom

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i Meline veoma je aktivna na društvenim mrežama a sada je objavila snimak i pokazala kako izgleda deo dnevnog boravka porodične vile koja vredi dva miliona evra.

Ona je i ranije objavljivala fotografije na kojima se moglo naslutiti kako izgleda dom Harisa Džinovića, a sada je pokazala mesto gde se nalazi kamin, lusteri od kristala i staklena ograda.

Inače, ova porodica se pre dve godine uselila u ovu vilu koju su gradili od 2017. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

O tome kako izgleda dom Džinovića pričao je i sam Haris

Ova vila u kojoj porodica Džinović uživa inače ima 930 kvadrata, a radovi na njoj su trajali nekoliko godina zato što je Haris stalno menjao nacrte.

– Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.


Kako su mediji pisali Melina i Haris Džinović su želeli da na krovu vile imaju i bazen a tu želju su i ostvarili, dok je tu i vinski podrum koji je bila posebna Harisova želja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Inače dom Harisa Džinovića poseduje i muzički studio koji je naravno bio urađen po pevačevoj želji.

Kuća poseduje baš sve što može da se zamisli, od teretane, preko spa dela, pa do najmanjih stinica, a verujemo da je i kuhinja vrhunski opremljena jer je Haris poznat kao neko ko voli i uživa u kulinarskim umećima.

Još iz kategorije