Nestala sa društvenih mreža, a sad je otkrila i razlog: Sanja Kužet ima predivne vesti FOTO

18.03.2023

10:03

Iznenađenje Sanje Kužet

Iznenađenje Sanje Kužet obradovalo ukućane

Sanja Kužet, poznata po svojim komentarima o slučaju „mita“ u Zvezdama Granda, bila je odsutna sa društvenih mreža nekoliko nedelja. Iako su je fanovi navikli da im se javlja svakodnevno, Sanja je imala svoj razlog za izostanak. Ona i njen suprug su deci priuštili novog člana porodice – psa, pa je bila prisutna da bi se potrudila da mu pruži najbolju moguću pažnju. Sanja je objavila fotografije svoje nove mezimice i naglasila da je izostanak bio zbog ljubavi prema porodici.

Pročitajte: Otkrila je pravi razlog razvoda – Danijela Dimitrovska prvi put je javno progovorila o problemima sa kojima se borila u braku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Ona je takođe istakla da je srećna kako su se njena deca brzo prilagodila novom članu porodice, koji je već zauzeo značajno mesto u njihovim srcima. Sanja i njen suprug su svojoj porodici priredili neočekivan i nezaboravni dar – Niu, novog člana porodice. Nia se brzo odomaćila i odmah je postala svima jako draga.

Pročitajte: Nije više pevačica, sada je investitor – Sandra Afrika zarađuje od novog biznisa sumanute cifre

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Dolazak novog člana je obogatio njihov dom srećom i ljubavlju. Sanja je istakla da je ljubav prema Nii bila toliko jaka da je zaboravila na svoj Instagram profil. Ona je takođe je donela osmeh na lice svim članovima porodice, a njihovi dani su još lepši i vedriji.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije