Zategnuta kao voštana figura: Rada Manojlović se deformisala od plastičnih operacija FOTO

26.05.2023

10:05

By

Udaje se Rada Manojlović

Ata images

Izgled Rade Manojlović potpuno je izmenjen estetskim korekcijama

Od kada se pojavila Rada Manojlović na estradnoj sceni pleni šarmom, harizmom i prirodnim izgledom. Mnogi njeni fanovi tvrde da je pevačica kao vino te je sa godinama sve lepša i lepša. Iako i dalje podseća na devojčurka sa početka karijere, ipak na njenom licu primetne su bore koje su u skladu sa njenim godinama.

Pročitajte: Otac Rade Manojlović umalo poginuo, pevačica sumnja da su pokušali da ga sklone

Izgled Rade Manojlović

Ona uskoro puni trideset i osam godina, ali za razliku od svojih brojnih koleginica na sebi od estetskih korekcija nije radila apsolutno ništa. I dok su se neke i znatno mlađe pevačice odavno prepustile rukama plastičnih hirurga, Manojlovićeva je kada je ulepšavanje u pitanju, promenila jedino osmeh, te krive zube zamenila keramičkim krunicama.

Pročitajte: Promenila lični opis – Rada Manojlović preterala sa plastičnim operacijama, sestra je nije prepoznala FOTO

Izgled Rade Manojlović

No, sada je, čini se vreme za podmlađivanje. Naime, pevačica se nedavno pojavila na nastupu u Beogradu, a mnogi su primetili da izgled Rade Manojlović nije kao ranije, da joj je koža suva, te da joj se čelo naboralo, da li od godina ili od preterane mimike. No, kako su svi konstatovali, pevačicino telo je nepromenjeno, tako da se za Radu i dalje može reći da je najzgodnija na estradi.


Pročitajte: Nakon što je stavila sestru na mesto menadžera, našla se u opasnosti – Rada Manojlović nije znala šta se sprema

 

Izgled Rade Manojlović

Ipak, iako joj godine ne idu više u prilog, devojčurak iz Četereža i dalje važi za jednu od najprirodnijih dama sa naše javne scene, a njen osmeh će zauvek biti prepoznatljiv.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije