Izgled Nike Tošić preko noći doživeo totalnu transformaciju: Školski drugari je neće prepoznati FOTO

31.08.2023

11:08

By

Izgled Nike Tošić

Ata images

Izgled Nike Tošić zapanjio je sve njene pratioce, ovakva će sada ići u školu

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika imala je letnji raspust za pamćenje. Kao i većina tinejdžera neke momente sa letnjeg raspusta delila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a kao jagodica na šlag došla je mamina promocija dva nova albuma gde je mlada dama zablistala.

Izgled Nike Tošić

Pored toga, Jelenina mlađa naslednica je na TikToku često pokazivala i transformacije što se tiče izgleda. Tako smo imali priliku da je viđamo sa plavim pramenovima, sa posvetnljenom kosom… A, sad je ponovo objavila video koji je pokazao u nešto drugačijem svetlu.

Izgled Nike Tošić

Budući da je u dobu kada sve više vodi računa o ulepšavanju, ona je počela i da se šminka. Čini se da je preko noći od preslatke devojčice izrasla u pravu tinejdžerku koju sve više zanima moda, iako je do juče bila tatina devojčica, koju je jedino fudbal interesovao.


@frnotnika I bought the best mascara 😍 #tryingtobepretty #glowup #adrianalima #victoriasecret ♬ original sound – 🎧

Izgled Nike Tošić koji se sve ćešće komentariše u superlativu, ona je sada dodatno ulepšala maskarom u prvi plan ističući svoje krupne okice, a devojčice njenog uzrasta oduševljene malom, ali efektnom promenom, odmah su krenule sa pitanjima koju šminku koristi, piše Story.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije