Jelena likuje, mlađa ćerka okrenula Dušku leđa: Nika Tošić jednim potezom pokazala šta misli o ocu FOTO

04.05.2023

14:05

Izgled Nike Tošić

Foto: Instagram

Izgled Nike Tošić oduševio je svakoga

Kako su deca veoma popularnih roditelja, Atina i Nika Tošić od prvog dana života izložene su medijima i javnosti, voljno ili ne. Ćerke Jelene i Duška sada su u pubertetu, a prolaze i težak period zbog neslaganja roditelja iako se pevačica i fudbaler trude da njihove naslednice ne osete to u ogromnoj meri.

Pročitajte: Duško mu nije do kolena – Jelena uhvaćena sa ovim frajerom u prisnom zagrljaju, Tošić pomahnitao FOTO

Izgled Nike Tošić

Poznato je da je Atina prava kopija mame, dok je Nika krenula tatinim stopama pa je u jednom trenutku aktivno trenirala fudbal. I dok se njena starija sestra povukla sa društvenih mreža zbog prevelikog pritiska, mlađa naslednica Jelene Karleuše dominira na društvenim mrežama. Najviralniji su video zapisi gde ona govori o tome koliko voli da jede i da joj mnogo teško padaju restrikcije kada je reč o hrani.

Pročitajte: Duško shvatio da je najlepše kod kuće – Pomirili se Karleuša i Tošić, Atina i Nika zaplakale od sreće FOTO

Izgled Nike Tošić

Međutim, čini se da je to prošlost s obzirom na to da je izgled Nike Tošić nikad lepši. Ona je uz pomoć dijete smršala više od deset kilograma, a kada je pokazala kako sada izgleda na društvenim mrežama komplimenti su se samo nizali. Da je smršala postalo je uočljivo tek nedavno. Karleušina mezimica najnovijim postom na Tik – Toku iznenadila je fanove, koji od toga trena raspravljaju koliko je to kilograma ona skinula, a sama po sebi nametnula su se pitanja koja je tajna njenog odličnog izgleda.


Pročitajte: Jelena likuje – Duško Tošić ne liči na sebe, razvod ga je potpuno uništio FOTO

Izgled Nike Tošić

Osim manjka kilograma vidljiva je promena boje kose. Nika se priključila plavušama, te i ona sada likom potpuno podseća na popularnu majku. Mnogi Karleušini fanovi ovo su doživeli kao znak da je mlađa ćerka stala na njenu stranu u odnosu sa Duškom, s obzirom na to da se zna da je Tošić rigidan po pitanju vaspitanja i izgleda njihovih naslednica.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije