Marija Veljković uslikana bez šminke, u prvom planu bore: Gde je ona lepotica sa malih ekrana? FOTO

29.04.2023

11:04

By

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića

Ata images

Izgled Marije Veljković bez šminke iznenadio je čak i Rastka

Marija Veljković prošla je prethodnih godinu dana kroz turbulentan period u životu. Stavila je tačku na brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem, vratila se u devojački stan sa troje dece ali joj je veru u ljubav vratio glumac, Rastko Janković. Sada mnogima omiljeno lice javnog servisa ponovo blista i gde god da se pojavi nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Pročitajte: Iznenadićete se – Voditeljka Slagalice ima još jedno zanimanje, malo ko zna o čemu je reč

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Možda mnogima omiljeno lice javnog servisa pozata je kao žena koja drži do svog izgleda. Pazi šta jede, kako bi imala vitku liniju, pažljivo bira proizvode za negu i šminku i oprezno gradi svoj stil, zbog čega je njen imidž veoma prepoznatljiv. Pa ipak, izgled Marije Veljković bez profesionalne šminke nije prizor koji često imate prilike da vidite.

Pročitajte: Ostavio je u najgorem momentu – Voditeljku Slagalice muž je napustio u totalnom rasulu

Izgled Marije Veljković


Da je i ona sasvim obična žena, voditeljka je odlučila da podeli sa svojim obožavateljkama, te je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju, na kojoj uživa uz jutarnju kafu. Na pomenutoj fotografiji, plavokosa voditeljka pozira i ističe važnost prirodne lepote, i toga da je lepa žena pre svega ona koja je zadovoljna sobom.

Pročitajte: Najslabija karika se vraća – Otkriveno ko menja opasnu voditeljku Sandru

Izgled Marije Veljković

Bez šminke, frizure i scenske garderobe, odnosno izdanja u kom smo uglavnom navikli da viđamo Mariju, ona je i ovog puta oduševila sve njene pratioce. Pokazala je i kako kosa svezana u punđu može biti šik samo ako ste zadovoljni samom sobom. Komplimenata na račun njenog prirodnog izlgeda bilo je pregršt, a verujemo da je ovim potezom i ohrabrila mnoge dame da je prirodno izdanje zapravo i najlepše kod jedne žene.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije