Podlegla trendovima: Dragana Mirković operisala lice, više ne liči na sebe FOTO

06.04.2023

10:04

By

Jelena Karleuša kao Madona sa zahtevima

ATA IMAGES

Izgled Dragane Mirković sa godinama doživeo je brojne promene

Dragana Mirković je kao veoma mlada kročila na estradno nebo Srbije i od tada ne zna za neuspeh. Oduvek pleni pozitivnom energijom i širokim osmehom gde god da se pojavi, a poznata je i kao jedna od retkih pevačica koja se nije podvrgla estetskim korekcijama.

Pročitajte: Svaka bi ga poželela za muža – Pogledajte šta je Dragana Mirković dobila od supruga za 8. mart FOTO

Izgled Dragane Mirković

Foto: InstagramINSTAGRAM

Mada, da li je tako? Nedavno je na jednom Instagram profilu osvanula stara fotografija popularne pevačice i od tada svi komentarišu da se izgled Dragane Mirković znatno razlikuje od ovog današnjeg. Iako je stara slika pobrala brojne lajkove i pozitivne komentare bilo je i onih koji se nisu pohvalno izražavali o pevačicinom izgledu.

Pročitajte: Sin Dragane Mirković pao je u zaborav – Una Čolić pokazala novog dečka FOTO

Gagini fanovi ušli su u virtuelne rasprave na konto estetskih korekcija koje je radila ili pak nije, već se sa godinama menja prirodno njen fizički izgled. Dok jedni hvale to što je sve radila umereno, drugi negoduju jer ih je folkerka razočarala.


Pročitajte: Bolest je bila jača – Dragana Mirković krila je dugo sa čime se bori, ali više ne može

Izgled Dragane Mirković

Foto: Ivan VučićevićIVAN VUČIĆEVIĆ

Ono što je sigurno jeste to da Dragana i dan danas izuzetno vodi računa o svom izgledu, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine. Redovno se neguje kada je koža lica i tela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu, piše Paparazzo. Sati provedeni u bjuti salonu u Draganinom slučaju dali su pozitivne razultate, a da li je pevačica posetila i estetskog hirurga prosudite sami.

IZVOR: Paparazzo.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije