Vesna priznala: Ima više krema za lice od mene, Đole se sređuje kao nikad do sad

11.03.2023

18:03

Izgled Đoleta Đoganija

Izgled Đoleta Đoganija na zavidnom je nivou

Vesna Đogani i njen suprug Đole Đogani su pravi primer da je moguće izgledati fantastično čak i u 62. godini. Zahvaljujući dobroj genetici, redovnom treningu i disciplini, par je uspeo da zadivi sve svojom lepotom. Đoletov garderober u kupatilu pun je skupih krema za lice koje kupuje da bi izgledao kao njegov uzor, Zdravko Čolić. Vesna se nadovezala da bi uzela jednu tašnu i probala, pa drugu.

Pročitajte: Fanovi se iznenadili – U Zadruzi čestitali trudnoću Luni Đogani, odmah stigle reakcije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Vesna je nedavno za „Zdrav život“ priznala da je imala problem sa kilogramima, ali je uspela da se disciplinom vrati u formu. Ovaj par pokazuje da je zdrav način života važan za dobar izgled. Muškarci se, na primer, sve češće neguju i obraćaju pažnju na sebe. Verujemo da će i Vesna i Đole nastaviti da izgledaju sjajno u godinama koje dolaze.

Pročitajte: Đole Đogani otkrio detalje razvoda – Potražio sam pomoć od psihijatra da prebrodim sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)


– Prošle godine sam od čitavog stresa kuburila s kliogramima i nečemu na stomaku, ne znam kako bih to nazvala, da li je salo ili nešto drugo u pitanju. A ipak s druge strane sve vreme sam trenirala i bila fizički aktivna – izjavila je Vesna.

Vesna Đogani ističe važnost fizičke aktivnosti kao bitnog elementa zdravog života. Ona je počela sa dva treninga nedeljno, a kasnije je dodala još tri, što je doprinelo njenom napretku. Ona ističe da je veoma važno slušati svoje telo i njegove potrebe i da je trening i zdrava ishrana osnova za postizanje zdravog života. Iako se ne ograničava hranom, Vesna pazi da ne preteruje sa nekim namirnicama, jer zbog svoje profesije mora da izbegava gazirana pića. Ona zaključuje da je bitno da se pridržavamo određenih principa i da se s vremena na vreme odmorimo.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije