Više ne može da sakrije godine: Danica Maksimović u osmoj deceniji potpuno propala FOTO

09.05.2023

10:05

Kuća Danice Maksimović

ATA IMAGES

Izgled Danice Maksimović zaprepastio je njene fanove

Danica Maksimović jedna je od onih dama kojoj su godine samo broj. Uspešno odoleva svakoj bori kao i sedoj vlasi kose, a mediji i njeni fanovi neretko komentarišu glumičin savršeni izgled. Pozitivna energija kojom zrači jedna od najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni samo je neka od stavki kojima je osvojila simpatije publike.

Pročitajte: Ugradila silikone – Danica Maksimović šokirala sve fotografijom na Instagramu

Fotografija Danice Maksimović

Iako je nedavno suptilno zakoračila u osmu deceniju života, komentara na račun savršene forme, damskog držanja i lepote ne manjka, a nezapaženo nisu prošle ni njene frizure sa kojima je u više navrata eksperimentisala. Sve u skladu sa trendovima i njenim ulogama kao i trenutno  osećaju.Budući da je na „Instagramu“, gde ima zaista zavidan broj pratlaca, veoma aktivna, svaka glumičina fotka izazove veliku pažnju, a ništa drugačiji slučaj nije ni sada, kada je izgled Danije Maksimović tačnije njena interesantna frizura dospela u prvi plan.

Pročitajte: Urlici očajne majke odjekuju bolnicom, Ljiljana Stjepanović u suzama – Spasite mi sina

Fotografija Danice Maksimović

Ata images

Fotografija Danice Maksimović na kojoj ona pozira sa izrazito dugom i potpuno sedom kosom u prvi mah je napravila pravu pometnju na Instagramu jer od dame koja i te kako brine o svom izgledu i utisku koji u javnosti ostavlja, navikli smo da je uvek tip-top doterana i sređena, međutim oni koji su se iznenadili Daninim novim imidžom ubrzo su shvatili da je reč samo o perici koju je ona ponela za potrebe jedne uloge, što je u dnu objave opisom i objasnila:


Pročitajte: Svakoj ljubavi dođe kraj – Rastali se Tamara Dragičević i Petar Benčina, glumica odvela decu iz kuće FOTO

Fotografija Danice Maksimović

Instagram

Proba perike za „Balkansku caricu“ – navela je glumica u opisu fotke ispod koje su se ređali komplimenti pratioca složnih u mišljenju da Dani sve boje odlično pristaju.

Još iz kategorije