Gotovo je, KRAJ: Ivan Ivanović doneo konačnu odluku, Anja nemoćna da bilo šta promeni

13.05.2023

19:05

Ivan Ivanović venčanje

Foto: Ata images

Ivan Ivanović u mladosti se bavio ovim poslom

Posao Ivana Ivanovića nije uvek bio idealan kakvim ga mnogi zamišljaju. Popularni voditelj godinama unazad petkom uveče dočekuje slavna lica domaće i inostrane javne scene. Mnogi mu zavide na uspehu koji je postigao od trenutka kada se pojavio na Fox televiziji kao voditelj „Keš taksija“, a malo ko zna Ivanovićev razvojni put.

Danas vodi jednu od emisija sa najvećim rejtingom, otac je dve ćerke, uživa u svemu što je svojim radom stekao i zaradio, a kako je bilo tokom njegovog odrastanja i sazrevanja, on je nedavno otkrio. Naime, Ivan Ivanović u mladosti bavio se poslom koji nije bio nalik ovom danas .

Pročitajte: Ovo je Anja, fatalna brineta koja je ukrala srce Ivanu Ivanoviću – Slika stomačića otkriva najlepše vesti FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)


Naravno da se sećam svog prvog posla. Bilo je to 1994. godine kada sam preko leta naplaćivao parking  u Zmaj Jovinoj i Nemanjinoj ulici. Sećam se da sam radio oko 10 sati dnevno, nije to bilo nimalo lako, ali se na kraju i te kako isplatilo, pa sam i naredne godine radio isto to. Na sreću roditelji su mi usadili radne navike i bilo je to veoma lepo vreme za mene – otkrio je voditelj u jednom intervjuu.

Sa vremenske distance od gotovo tri decenije autor emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” ne može tačno da se priseti koliko je mesečno zarađivao, ali zna da je to bila vrlo pristojna suma za to vreme.

Pročitajte: Trudna mlada – Isplivala fotografija sa venčanja, Ivan Ivanović i Anja blistaju od sreće FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)


Davno je bilo ne mogu da se setim tačno kolika je bila plata, ali znam da sam pored nje imao i vrlo dobar bakšiš. To je bio pravi letnji poslić od kojeg sam mogao da odem sa devojkom 10 dana u Herceg Novi na more. Zapravo, dve godine u nizu sam na letovanje odlazio naplaćujući parking – bio je iskren Ivanović, piše sajt Poslovi.infostud.


IZVOR: Poslovi Infostud

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije