Ovome leka nema: Nakon svih zdravstvenih tegoba, Darku Laziću opala kosa, pevač očajan FOTO

04.05.2023

12:05

Darko Lazić

Ata images

Frizura Darka Lazića drastično je promenjena

Darko Lazić već više od mesec dana ponovo bije bitke sa zdravljem. Kao što je poznato, on je pre nekoliko godina prvi sa naše javne scene smogao snage i upustio se u operaciju smanjenja želuca. Kako je sve prošlo u najboljem redu, pevaču je ostao višak kože koji je takođe morao da skine hirurškim putem.

Pročitajte: Sada su najbolje drugarice – Majka i supruga Darka Lazića nasmejane objavile selfi

Frizura Darka Lazića

Dugo je razmišljao Darko da li to da odradi, a velika podrška mu je bila sadašnja supruga Katarina, te je on ponovo otišao pod nož. Iako naizgled rutinski zahvat, njemu je izazvao brojne zdravstvene tegobe. Pa tako, Lazić je tek pre nekoliko dana definitivno napustio bolnicu.

Pročitajte: Darko Lazić ponovo na operacionom stolu – Komplikacije su velike, doktori se bore za pevačev život

Frizura Darka Lazića

Čim mu je bilo bolje, poželeo je nove promene u životu. Pa je tako frizura Darka Lazića sada potpuno drugačija od one na koju smo navikli. Naime, njega je partnerka ošišala do glave što je pevač pokazao na društvenim mrežama.


Pročitajte: Haos u hotelu – Darko Lazić udario Katarinu i vukao je po podu

Frizura Darka Lazića

Foto: Ata images

I dok su neki njegovi fanovi oduševljeni ovakvom promenom, drugi smatraju da mu ćelavost ne stoji, te da se više ne šiša ovako drastično. Koga će poslušati, vreme će pokazati, ono što je sigurno Darko uživa u životu i planira veliku svadbu sa Katarinom a u prilog tome govori i podatak da se njegova izabranica odlično slaže sa njegovom majkom Brankom, iako su mediji spekulisali drugačije.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije