Gde nestade naša lepa Ana? Osvanula fotografija Ivanovićeve nakon porođaja, izdeformisala se FOTO

15.05.2023

21:05

Majka Ane Ivanović

ATA IMAGES

Fotografija Ane Ivanović izazvala je lavinu komentara

Pre tačno devet dana Ana Ivanović se po treći put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela zdravog dečaka čije ime još uvek ne želi da otkriva, mada nemački mediji spekulišu da se i najmlađi član porodice Švajnštajger zove na slovo L kao i starija braća Luka i Leon.

Pročitajte: Raskrinkali je Nemci – Evo koje ime je Ana Ivanović dala svom trećem sinu

Ana Ivanović nakon porođaja

Instagram

I dok se mnoge pripadnice lepšeg pola žale da se tokom trudnoće a i nakon porođaja potpuno promene, sa slavnom teniserkom to nije slučaj. Sudeći po slikama, blagosloveno stanje gotovo da uopšte nije uticala na njenu figuru.

Pročitajte: Snimak koji je razgalio svet – Ana Ivanović pokazala sina, cela porodica se Švajnštajger se udružila VIDEO

Fotografija Ane Ivanović

ATA images

Naime, nekadašnja teniserka se putem društvenih mreža pohvalila svojim izgledom, a prva fotografije Ane Ivanović nakon porođaja oduševila je brojne dame koje je prate na Instagramu. Na osnovu fotografije možemo zaključiti da kod Ane definitivno važi ono pravilo „telo pamti“. Zahvaljujući redovnim treninzima nekadašnja teniserka je održala liniju i u trudnoći, pa joj višak kilograma „nije mogao ni prići“.


Pročitajte: Rusvaj u porodici – Ana Ivanović nekoliko dana pred porođaj ostavila Bastijana i vratila se prvoj ljubavi

Ana Ivanović nakon porođaja

Instagram

Podsećanja radi, Ana Ivanović godinama je u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom čuvenim nemačkim fudbalerom, a 2016. godine napravili su bajkovito venčanje u romantičnoj Veneciji koje su prenosili svi svetski mediji.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije