Predivne vesti u domu Ražnatovića, svi im čestitaju: Veljko je sada najsrećniji

17.03.2023

15:03

Drugo dete Veljka Ražnatovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Drugo dete Veljka Ražnatovića iščekuje cela familija

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nedavno su proslavili pola decenije zajedničkog života. Ražnatović je na svom Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa porukom: „Volim te, Bogdana“. Ljubav između njih dvoje eskalirala je u pravu porodicu, jer trenutno uz sina Željka, uskoro će dočekati još jedno dete. Snajka Svetlane Cece Ražnatović u međuvremenu je otkrila detalje o njihovoj vezi, otkrivši da je njihovo upoznavanje bilo jedinstveno od samog početka.

Pročitajte: Tatin naslednik – Veljko i Bogdana danas su najsrećniji roditelji na svetu VIDEO

Drugo dete Veljka Ražnatovića

Zajednički život ovog divnog, mladog para, ispunjen je srećom, ljubavlju i radošću. Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana slave pet godina veze punih ljubavi. Svetlana Cece Ražnatović je bila prva koja je otkrila detalje o njihovoj vezi, rekavši da je ljubav bila uzajamna od samog početka. Veljko je takođe pokazao svoju ljubav prema Bogdani deljenjem slatkih poruka i fotografija na društvenim mrežama. Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je tokom večere sa svojim bliskim prijateljima otkrila datum dolaska njenog drugog deteta.

Pročitajte: Veljko rešio da je KRAJ – Napustio trudnu Bogdanu i Željka, Ceca je nemoćna u želji da ih ponovo spoji

Drugo dete Veljka Ražnatovića

Drugo dete Veljka Ražnatovića iščekuje cela familija, termin se očekuje 19. ili 17. aprila, a beba će se zvati Krstan. Ona je naglasila da se nada da će joj davati Željka na čuvanje više kada druga beba dođe na svet. Čitava familija se nada da će bebin termin da padne na 17. april, datum rođenja njegovog dede, Željka Ražnatovića Arkana. Ceca je takođe izjavila da su na 4D ultrazvuku videli da beba liči na njenog tatu.

IZVOR: Ekskluziv

Još iz kategorije