U srcu Beograda, umetnički uređen: Ovo je dom Svetlane Cece Bojković FOTO

16.03.2023

12:03

Dom Cece Bojković

Dom Cece Bojković uređen je sa stilom

Svetlana Bojković je ikona domaće kinematografije i ostavila je veliki pečat sa svojim sjajnim ulogama. Iako je sada uživa u uspehu, ona nije zaboravila svoje korenje i i dalje živi odmereno. Za nju je bitno da živi u centru grada jer je tu i odrasla, pa je stan u Nušićevoj ulici savršen za nju. Svetlana nema potrebu za luksuzom, već joj je dovoljno da ima dovoljno novca da živi ugodno. Ona ističe da ne vozi automobil, već je navikla na hodanje od detinjstva.

Pročitajte: Pašće vam vilice – Ovo je dom Gorana Bregovića FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Glumica Ceca Bojković se vratila u Beograd nakon nekoliko godina provedenih u Finskoj gde je njen suprug bio ambasador. Ona sada uživa u prekrasnom domu u ušuškanom potkrovlju jedne stare autentične zgrade. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su udobno uređeni u klasičnom stilu i prijatno odišu toplinom. U središtu dnevnog boravka je kamin, a enterijer je dodatno prošaran umetničkim predmetima. Spavaća soba povezuje terasu na kojoj se pruža predivan pogled na grad.

Pročitajte: Konačno je pronašla oazu mira – Ovo je novi dom Tanje Savić gde živi sa sinovima FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Ceca Bojković kaže da najmanje ima vremena za odmor, ali da u njenom domu uvek može da nađe mir i da se opusti. Ona je slavna umetnica koja uređuje svoj dom sa finim ukusom, sofisticiranim stilom i nameštajem klasičnog dizajna. Dnevna soba je prava galerija, puna uspomena sa putovanja, umetničkih dela, predmeta i figurica žaba.

Pročitajte: Sloba pokazao porodični dom – U ovom luksuzu živi sa Jelenom i malim Damjanom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Dom Cece Bojković je galerija najboljih dela, uključujući Ćelićeve crteže, Duška Otaševića i Kseniju Divjak, ali i portret koji joj je uradio akademski slikar Ljuba Milunović. Ona čuva svoje najvrednije nagrade, kao što su Žanka Stokić, Dobričin prsten i Zlatna arena u radnoj sobi. Njen dom je savršena kombinacija klasičnog i modernog, uz ravne linije stakla i toplu atmosferu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije