Tek što je postala punoletna, promenila je lični opis: Ovako je Đina Džinović izgledala pre operacija FOTO

23.01.2023

18:01

Đina Džinović pre estetskih korekcija

Foto: Instagram

Đina Džinović pre estetskih korekcija bila je potpuno drugačija

Kada se spomene njeno ime, prva asocijacija su svakako poznati roditelji, međutim ona je uspela da se odupre epitetu da je samo nečija ćerka. Sada je Đina Džinović jedna od najpopularnijih influenserki u čitavom regionu. Njene Instagram objave i TikTok video zapisi broje milionske preglede, a njeni pratioci najčešće komentarišu njen izgled.

Pročitajte: Strastveni poljupci – Ćerka ovog pevača pokazala novog dečka FOTO

Đina Džinović pre estetskih korekcija

Foto: Instagram

Harisova naslednica tek nedavno je oduvala 18 svećica sa torte, a često je na meti kritka zbog stajlinga i celokupnog imidža. Naime, mnogi joj zameraju jer smatraju da je previše provokativno obučena često, s obzirom na njenu mladost. Međutim, oko jednog se slažu kako Đinini fanovi tako i oni koji osporavaju njen rad. Melinina i Harisova ćerka ne liči na onu devojčicu od pre dve, tri godine.

Đina Džinović pre estetskih korekcija bila je potpuno drugačija.Očigledno je bila nezadovoljna fizičkim izgledom pa je u želji da napravi sitne korekcije malo i preterala. Ona je imala veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića se oglasila nakon raskida sa milijarderom – Hvala ti Bože

Đina Džinović pre estetskih korekcija

Foto: Youtube printscreen

Međutim, ono što je uočljivije jeste da kada pogledate njene stare fotografije, možete uočiti da je izgled Đine Džinović danas potpuno drugačiji. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije. Ocenite i sami kako je Đina Džinović pre estetskih korekcija izgledala a kako danas.

Još iz kategorije