Tek što su se venčali, Kaća je ostala bez njega: Darku Laziću stanje naglo pogršano, iskrvario je…

12.04.2023

19:04

By

Darko Lazić nakon operacije

Instagram

Darko Lazić nakon operacije i dalje bije bitke sa zdravljem

Darko Lazić pre nekoliko dana podvrgao se operaciji zatezanja kože na stomaku nakon što je naglo smršao, na nagovor supruge Katarine. O svemu ovome oglasila se i pevačeva očajna majka, Branka koja je istakla da nema kontakt sa sinom te da je najbolje da nakon intervencije ode u rodni Brestač kako bi ga ona pazila i negovala.

Pročitajte: Drži se – Darko Lazić stigao kući iz bolnice, a onda svi ugledali jeziv prizor

Darko Lazić nakon operacije

Međutim, do toga nije došlo, Darko Lazić nakon operacije je ostao u bolnici jer mu se stanje zakomplikovalo, a sada je prešao na kućno lečenje, iako i dalje ima ozbiljnih zdravstvenih problema. O svemu tome govorio je svojim fanovima na Instagram lajvu. On se javio iz automobila i progovorio kako se sada oseća:

– Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče – pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

Pročitajte: Kaća nije bila uz njega, pa se obratio majci – Poruka Darka Lazića iz bolničke postelje rasplakala javnost

Darko Lazić nakon operacije


– Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život – odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, a neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

– Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme – završio je on.

Pročitajte: Gospodin i gospođa Lazić – Uprkos majčinom protivljenju, Darko Lazić oženio Kaću VIDEO

Darko Lazić nakon operacije

Podsetimo, Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

– Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor – govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije