Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića se ne eksponiraju, glumac ističe – Do sada smo ih držali daleko i od pozorišta i od snimanja

01.11.2023

15:11

By

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

ATA

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Glumac Vojin Ćetković i njegova supruga Sloboda Mićalović retko govore o svojim naslednicama

Glumac Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović često se zajedno nađu na snimanju pa se onda desi i da svoje ćerke ne viđaju dovoljno koliko bi želeli. Vojin sada otkriva kako se snalaze i da li ćerke pokazuju afinitet prema glumi.

Naslednice Vera i Mila se ne eksponiraju medijski, a tata Vojin kaže da ne želi ni da ih forsira kada je gluma u pitajnu kao i da se neće mešati u njihovi izbor. On je pomenuo i svoju suprugu sa kojom neretko snima.

– Uvek sam govorio da kad igrate sa dobrim glumcem to je divno. Moja sreća i privatna i profesionalna je da je Sloboda jako dobra glumica. Toliko vremena provodimo na poslu tako da i kod kuće pričamo o njemu, ali pokušavamo da se ne mešamo jedno drugom previše u to što radimo – izjavio je glumac za „Vjesti“.

Vojin Ćetković progovorio o ćerkama

Vojin Ćetkovićfoto: Ivan Vučićević

Glumac ističe da ćerke drže daleko od javnosti.

– Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su par puta bile na nekom snimanju, kad smo bili na terenu i kad ih se uželimo, pa neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, ih dovede da se vidimo. Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost, da bi posle sa scene zračili – objasnio je glumac.


 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, kaže glumac, ćerkama se neće mešati u izbor profesije

– Za sada nemamo neke indicije da će se naše ćerke tim poslom baviti. U svakom slučaju, nećemo im se mešati u izbor, a ako bih u nečemu mogao da pomognem svojoj deci to je u tom poslu – kaže Vojin.

IZVOR: Vjesti

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije