Ćerka živi u svili i kadifi, u zgradi ima bazen, a oni… Roditelji Ane Sević žive u ovakvim uslovima FOTO

08.09.2023

22:09

By

Roditelji Ane Sević

Instagram

Roditelji Ane Sević godinama žive na istoj adresi u Užicu, daleko od očiju javnosti

Kada se pre trinaest godina pojavila na velikoj sceni takmičenja „Zvezde Granda“, svi su joj predviđali blistavu karijeru. Ana Sević, devojka rodom iz Užica oduševljavala je iz kruga u krug sve više široke narodne mase, a kako je stigla do samog finala bilo je jasno da je već pronašla mesto na estradnom nebu Srbije.

Roditelji Ane Sević

Ko je zaboravio, tada je bila praksa da se gledaoci upoznaju sa roditeljima učesnika koji su stigli do samog kraja takmičenja, što im je istovremeno omogućilo da zavire u njihove stanove iliti kuće.

Iz doma lepe pevačice odisala je tada predivna energija pa gotovo niko nije obratio pažnju na to na kakvom krevetu ona i roditelji sede, niti šta joj visi sa zidova. Oni koji su pak odvojili oko za detalje mogli su videti da roditelji Ane Sević žive skromno, a opet vrlo lepo i u komforu.

Od takmičenja je prošlo mnogo godina, Ana se u međuvremenu preselila u Beograd, udala za kolegu Darka Lazića i sa njim kupila luksuznu nekretninu u Skojevskom naselju.


Roditelji Ane Sević

Nekoliko godina kasnije usledio je razvod ali i Anina nova udaja, za biznismena Danijela Nedeljkovića koji je pevačicu učinio kraljicom svoga doma na Vračaru u čijem sastavu je čak i bazen.Estradna umetnica danas živi u mermeru, svili i kadifi, o čemu je kao devojka mogla samo da sanja.

Snimak posete njenim roditeljima iz doba takmičenja nažalost ne može da potvrdi koliko je skromno u roditeljskom domu živela, jer se ne može na mrežama naći, ali na radost publike jedna slika se potkrala, piše Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Roditelji Ane Sević u Užicu žive u niskoj zgradi sa dva parking mesta. Iz stana se prostire pogled na ceo grad, a na terasi uvek je lepo dekorisano cveće.