Ponosni su na svoju ćerku: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju razlog za slavlje

18.03.2023

18:03

Ćerka Jelene Tomašević

Ćerka Jelene Tomašević nasledila talenat za muziku

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su ponosni roditelji njihove jedanaestogodišnje ćerke Nine koja je nasledila njihovu ljubav prema muzici. Oni se trude da je podstiču da sluša razne žanrove muzike kako bi se upoznala sa različitim muzičkim stilovima i da čuva prave vrednosti. Ćerka Jelene Tomašević voli modernu muziku, ali sluša i stranu muziku i takođe neguje tradicionalnu. Jelena je osećala prisutno uzbuđenje i odgovornost pred nastup sa Bočelijem, iako već godinama nema tremu. Ona želi da podeli svoje muzičko znanje sa ćerkom i nadaju se da će joj pomoći da pronađe svoj muzički pravac.

Pročitajte: Ista mama – Jelena Tomašević objavila sliku sa ćerkom, svi su oduševljeni koliko liče FOTO

Jelena se odlučila da iskoristi svoje muzičko znanje i iskusni osećaj za nastup sa Andreom Bočelijem. Ona je bila veoma svesna da mora da da svoj maksimum i da odgovorno pristupi nastupu. Na Osmi mart, Jelena je od ćerke dobila poklon, čestitku i nešto što je sama napravila, što ju je izuzetno obradovalo. Iako nije proslavila ovaj praznik sa mužem, oni su se nadoknadili pokazivanjem ljubavi, poštovanja i podrške jedno drugom tokom čitave godine.

Pročitajte: Vređali je i ponižavali – Ćerka Jelene Karleuše progovorila o traumi od koje se teško oporavlja

Obično za 8. mart neko od nas nastupa, pa smo jedno drugom podrška tog dana, ovoga puta smo oboje imali obaveze i nismo bili zajedno, ali nadomestimo to drugog dana, nebitan je datum, bitno je da postoji međusobno podržavanje i ljubav.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije