Ista mama: Jelena Tomašević objavila sliku sa ćerkom, svi su oduševljeni koliko liče FOTO

28.01.2023

10:01

Ćerka Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević

Ćerka Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević ima divne roditelje

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su danas obeležili  11. rođendan njihove ćerke Nine. Ovaj par, koji je od početka štitio privatnost svoje mezimice, sada je odlučio da pokaže svoju porodicu u punom izdanju i čestitao ćerki rođendan sa divnim fotografijama na društvenim mrežama. Jelena je napisala čestitku punu emocija, koja glasi: Ljubav moja već napunila 11 godina. Radosnica najveća Ninica.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Ćerka Željka Joksimovića ne liči na sebe FOTO

Nina Bosiljčić je izrasla u pravu lepoticu, a njen rođendan je počast koju su supružnici želeli da podelte sa svojim fanovima. Njena slika je bila prisutna na medijskoj sceni dugo vremena, ali je Jelena i Ivan bili vrlo pažljivi u korišćenju njenih fotografija, prekrivajući njen lice emotikonima ili slikajući je s leđa.

Pročitajte: Slavlje u kući Dragana Bjelogrlića – Ćerka ostvarila svoj san, porodica cveta od sreće

Međutim, sada se dešava da ne može da prođe dan a da Ivan i Jelena ne pohvale svoju mezimicu na društvenim mrežama, njenu lepotu, harizmu i duhovitost. Često odlaze sa njom na koncerte i druge javne događaje, a videli smo i da je Nina sama izrazila želju da bude viđena u javnosti. Ćerka Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević postala je ponos ovog slavnog para i njihovi postovi sa njenim slikama postali su redovni. Vidi se da njihova porodica uživa u harmoniji koju ima i da se svi mnogo vole i poštuju.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije