Zbog Tare sam se razvela: Šokantno priznanje Ane Nikolić o turbulentnom braku u kojem je bila

25.03.2023

20:03

Koncert Ane Nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ćerka Ane Nikolić oduševila je sve

Pevačica Ana Nikolić iznenadila je sve udajom za poznatog repera Stefana Đurića Rastu, ali još više razvodom od njega nedugo nakon što su dobili ćerku Taru. Iako je par neko vreme bio u izuzetnim odnosima, često su bile prisutne i trzavice između njih. Skoro je progovorila o nekim pojedinostima svog rastanka od Raste, priznajući da joj je bilo veoma teško da preseče tu vezu.

Pročitajte: Drama – Maju Nikolić proganjao bivši dečko, ona ga tužila, pa progovorila o svemu

Ćerka Ane Nikolić

Ona je istakla da je jedna od težih odluka u njenom životu bila razlaz sa reperom, jer njihov rokenrol način života nije odgovarao Tari. Zato je došlo do prekida kada je ona došla u kuću. Dodala je da je sa njim provela neko lepo vreme, ali da se njihov odnos nije održao zbog stvari koje nisu mogli da kontrolišu. U intervjuu za medije, pevačica je objasnila da je najvažnije dete koje ona i njen bivši suprug imaju zajedno i da se vodila isključivo interesom svoje ćerke i brigom o njenoj budućnosti.

Pročitajte: Mnogima je oduzimala dah, a onda je sve krenulo nizbrdo – Ana Nikolić u pijanom stanju pravila probleme

Ćerka Ane Nikolić

Ona je rekla da i dalje nosi prezime bivšeg supruga, a to što je očaralo u njemu, isto to je i razočaralo. Takođe, dodala je da je njena ćerka „rođena s karakterom“ i da se ona i Tara najbolje slažu kada su same. Ana je zaključila da kada uđe treća osoba u njihovu porodicu, nastaje haos. Ćerka Ane Nikolić očigledno je nasledila muzičke gene, ona ima i sluha i talenta, ali Ana ne bi želela da njena mezimica krene istim stopama:


Pročitajte: Kućni pritvor poslužio je za preuređenje stana – Ovo je penthaus gde živi Stefan Đurić Rasta FOTO

Ćerka Ane Nikolić

Tara donedavno nije ni znala čime joj se mama bavi. Pričala je kako je tata pevačica, a mama ide na posao. Nisam želela da zna iz razloga što nisam htela da me imitira. Ali to je u njoj. Sluhista je apsolutni. Ja se pravim luda jer ne bih volela da se bavi mojim poslom. Ukoliko ne bude talenat, ja ću joj reći: „Tara, nisi talanat.“ Ako bude. Uz nju sam. Ali prvo škola. Mog brata sam vezivala za stolicu da uči.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije