Zbog ovog muškarca je pobegla od kuće: Nataša Bekvalac otkrila šta je sve radila zbog ljubavi

01.03.2023

11:03

Ćerke Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Bunt Nataše Bekvalac bio je izražen ranije

Pevačica Nataša Bekvalac je bila mladalačka buntovnica. Sa samo 18 godina, odlučila je da napusti svoju porodicu i pobegne sa crnogorskim biznismenom Milovanom Lolom Lakovićem. Bunt Nataše Bekvalac bio je izražen ranije, međutim njen otac Dragoljub je uspeo da je ubedi da se vrati kući, što je bila velika greška po njenom mišljenju, jer je to bila njena prilika da pokaže roditeljima da ne mogu da upravljaju njenim životom.

Pročitajte: Natašu Bekvalac savladale emocije – Evo kakvu čestitku je Katja dobila od starije sestre Hane

Bunt Nataše Bekvalac

Kako bi izbegla isti problem sa svojom decom, Nata se trudi da pruži ljubav i pažnju, a ne samo demonstriranje sile. Njen primer je poruka za sve roditelje da njihovim detetom pruže ljubav, razumevanje i pažnju, umesto da se oslanjaju na imperativ i represiju.

Pročitajte: Simptomi su krenuli davno da se ispoljavaju – Bolest koja je zadesila Natašu Bekvalac ne pušta nikoga

Bunt Nataše Bekvalac

Nisam pobegla zato što sam bila zaljubljena, ni zbog momka, već iz čistog bunta! Da bih pokazala roditeljima, tj. tati da ne može više da odlučuje o svemu u mom životu. Tim postupkom sam ih veoma povredila, a i sebe samu. Ali to je bio jedini način koji sam tada smislila. Zato sam danas drugačiji roditelj nego što su bili moji. Svoju decu ne tučem, ne vičem. Sigurna sam da razumevanjem i ljubavlju, pažnjom i nežnim pristupom možete dopreti do deteta pre nego silom i grubošću.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije