Stigao je maligni nalaz, mora ponovo na operaciju: Mini Lazarević život visi o koncu, svi se mole za nju

05.05.2023

21:05

Bolest Mine Lazarević

Youtube printscreen

Bolest Mine Lazarević pravi joj ozbiljne probleme

Mina Lazarević danas radi punom parom a retko ko zna kakav je horor ona preživela u poslednjih nekoliko godina. Naime, pretrpela je brutalno nasilje od strane bivšeg supruga, baletana Gorana Stanića, nakon čega je usledio razvod. Ubrzo nakon toga saznaje da joj je stres napravio haos u organizmu, te da bije najtežu bitku.

Pročitajte: Svakoj ljubavi dođe kraj – Rastali se Tamara Dragičević i Petar Benčina, glumica odvela decu iz kuće FOTO

Bolest Mine Lazarević

Dijagnostifikovan joj je kancer u početnoj fazi te je operacijom uspela da reši zdravstveni problem. Međutim, sve ove strašne situacije nisu popularnoj glumici skinule osmeh sa lica, a ona je nedavno o svemu govorila u jednoj TV emisiji.

Pročitajte: Upirali prstom u nju – Svi krive ovu poznatu glumicu za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović

Bolest Mine Lazarević

– Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, to nema veze sa zdravstvenom neprosvešćenosti i nemogućnosti da se to reši. Nažalost nasledila sam osobinu svoje bake i majke da su mi svi moji bližnji važniji od mene same. Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave.


Pročitajte: Ne volim Milicu Milšu – Glumica iz Igre sudbine ponizila koleginicu

Bolest Mine Lazarević

– U pitanju je bila štitna žlezda. Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ – izjavila je Mina.

Pročitajte: Olga Odanović plakala u centru Beograda – Karijera joj je ugrožena, vapaj slavne glumice slomio kolege

Bolest Mine Lazarević

 Dešavalo mi se to da se toliko trudim da se ne vidi da sam operisana da me ni deca ne razumeju, govorili su mi zašto sam stalno smorena. Onda sam ih stavila ispred sebe i rekla, mama se operisala, ali će biti okej. Možda ću biti umorna, možda ću biti neraspoložena, ali morate da me razumete. Ne treba ići u krajnost i sve kriti od dece, ali isto tako verujem da ne treba ni da ih opeterećujete kad su mali nepotrebnim detaljima, ali im treba objasniti na njihov način da razumeju kroz šta prolazite – rekla je Mina.

Glumica je ubrzo završila na operacionom stolu, posle čega joj je izvađena cela štitna žlezda. Tu su krenule nove brige za nju, s obzirom na to da se pojavila nova bolest Mine Lazarević. Godinu dana nije mogla neometano da govori.

Pročitajte: Tretman koji preporučuje Sloboda Mićalović – Pogledajte koja je tajna sjajne i negovane kože lepe glumice

Bolest Mine Lazarević

– Naravno od operacije moje glasnice su bile u haosu, ne mogu normalno ni da govorim ni da pevam. Kad su mi rekli gledaćemo da rez bude što manji, da se ne vidi, rekla sam doktorima, ma pustite to gledajte mi glasne žice, ja od toga živim. Tad nisam mogla ništa da radim sa svojim glasom, ali nisam odustajala. Ta blokada je trajala više od godinu dana i nastavila sam da forsiram i da pričam i da pevam. Nakon toga sam igrala predstave normalno, jer nisam želela da dozvolim sebi tu vrstu pada – rekla je Mina.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije