Ivana Korab i SOCCERBET ispunili srca mališana i najugroženijih: Paketići za najlepši osmeh

09.01.2023

14:01

Akcija SOCCERBETA i Ivane Korab

PROMO

Akcija SOCCERBETA i Ivane Korab oduševili dečicu

Darivanje je najlepši osećaj kod svakog čoveka, jer se u poklonu nalaze najlepše želje, osećanja i poruke. Praznični dani su vreme kada svako treba da oseti radost i želju da nekome ulepša ovo posebno doba godine. Da proširimo novogodišnji duh i atmosferu svuda gde možemo…

Akcija SOCCERBETA i Ivane Korab – Sve za najmlađe

Učinimo da se čuju osmesi onih najmlađih i najugroženijih. Da i njima pod jelku stavimo paketiće i podsetimo ih da nisu zaboravljeni.
Tokom deceniju i po dugog poslovanja Kladionica SOCCERBET konstantno se trudi da ulaže u lokalnu zajednicu kroz različite projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, a posebno onih najugroženijih. Kontinuirane donacije domovima za nezbrinutu i bolesnu decu i drugim institucijama za socijalnu zaštitu sastavni su deo poslovanja.

Kompanija SOCCERBET i Ivana Korab već drugu godinu zaredom su pokazali da su tu za one kojima su najpotrebniji. Za decu i najugroženije, one kojima je pomoć uvek potrebna. Kao jedan od lidera u priređivanju sportskog klađenja i igara na sreću, posvećeni smo i osećamo odgovornost da budemo uz njih. Ovaj put smo bili tu za praznike, ali svaki dan se trudimo da pokažemo društvenu solidarnost.

Ivana i SOCCERBET su stigli u mnoge krajeve Srbije da obraduju decu i one najugroženije. Od Beograda, Kraljeva, Niša, Pančeva i ostalih mesta stizali su da izmame osmehe i ulepšaju praznike novogodišnjim poklonima.

Akcija SOCCERBETA i Ivane Korab

– Jedan paketić je jedno dete više. Svaka čokoladica donirana je od srca i primljena na taj način. Trudili smo se da ovo bude jedno novogodišnje srce puno ljubavi za one koji trenutno imaju manje sreće od nas – poručila je, između ostalog, Ivana Korab.

– Pomoći i posetiti toliko različitih udruženja širom Srbije, od kojih svako ima različite delatnosti i potrebe za decu i najugroženije, ali isti cilj – humanost, bilo je uistinu zadovoljstvo i posebno iskustvo” naglasili su iz Kompanije SOCCERBET.

Ivana i SOCCERBET pomogli su mnoge u proteklom periodu i neće stati.

U prethodnim godinama subili tu, kako za udruženja, sportske kolektive, tako i pojedince iz svih sfera, od zdravstva, kulture, do humanitarnih organizacija.

Nastavljamo humanu misiju jer pored društveno-odgovornih aktivnosti ovakve akcije ispunjavaju i naše srce.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PROMO

Još iz kategorije