Horoskop za 31. avgust: Škorpije, danas ćete doživeti pravi ljubavni šok

31.08.2023

09:08

By

Horoskop za 31. avgust

Horoskop za 31. avgust, saznajte šta vam zvezde donose

OVAN

Ovan horoskop

POSAO: Danas se pripremate za nastupajuću nedelju. Ne možete da sačekate da pokažete svo svoje umeće.  LJUBAV: Postajete opsesivno ljubomorni, to guši partnera.  ZDRAVLJE: Migrena

BIK

Bik horoskop


POSAO: Postoji mogućnost za saradnju sa osobama iz inostranstva. Prihvatite ih iako sada ne deluju obećavajuće, na duge staze urodiće plodom.  LJUBAV: Imate podršku zvezda. Osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

Blizanci horoskop

POSAO: Volite da sve odradite brzo i kako treba. Imaćete više vremena za odmor.  LJUBAV: Uživajte u mirnom danu u krugu porodice. ZDRAVLJE: Blagi nazeb.

Horoskop za 31. avgust, ostatak astro prognoze saznajte u nastavku teksta

RAK

Rak horoskop

POSAO: Budite ono što jeste, pa će svi biti zadovoljni. Ostavite najbolji deo sebe u poslu koji radite.   LJUBAV: Stalno se jadate kako vas partner ne voli. Shvatite da time opterećujete okolinu bespotrebno.  ZDRAVLJE : Hranite se umereno.

LAV

Lav horoskop

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Ako želite da ih realizujete obratite se osobi u znaku Ovna ili Vodolije.  LJUBAV: Imate strastvenu vezu sa drugim Lavom.  ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

Devica horoskop

POSAO: Ne morate sve uvek da držite pod kontrolom. Budite dobar kolega pa podelite posao sa drugima.  LJUBAV: Shvatite da vaše stalano zapitkivanje vrši pritisak na partnera, koje mu nimalo ne prija.  ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

Horoskop za 31. avgust, astro prognozu za preostale saznajte u nastavku teksta

VAGA

Vaga horoskop

POSAO: Postoji velika verovatnoća da napredujete, iako se vama za sada ne čini da postoji šansa za tako nešto.  LJUBAV: Danas vam prija društvo osobe u znaku Raka ili Vodolije.  ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

Škorpija horoskop

POSAO: Na poslovnom planu sve ide po ustaljenom redu. Monotonija vas ubija, željni ste promena naročito kada su finansije u pitanju.  LJUBAV: Doživećete šok danas, putem neke vesti. Niste sigurni kako da odreagujete.  ZDRAVLJE: Solidno

STRELAC

Strelac

POSAO: Za sada nema potrebe da se trošite previše. Danas je mirana dan.  LJUBAV: Zauzeti Strelčevi uživaju u porodičnoj sreći. Slobodni žele kontakt sa osobom iz davne prošlosti.  ZDRAVLJE: Upale, moguća temperatura.

JARAC

Jarac horoskop

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu. Potreban vam je novac.  LJUBAV: Imate turobne misli u vezi svojih grešaka iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Bol u kolenu.

VODOLIJA

Vodolija horoskop

POSAO: Predpostavljeni vam nameće svoju volju. To nećete da trpite. Vi ste veliki individualac.  LJUBAV: Idete iz afere u aferu, bez mnogo razmišljanja. Razmislite čemu to vodi.   ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

RIBE

Ribe horoskop

POSAO: Sanjate, maštate o velikim uspesima, dok se zadaci samo gomilaju. Bacite se na posao pa uspeh neće izostati.  LJUBAV: Toliko ste se upleli u lažima da vas je prosto sramota. Pitanje je da li je moguće sada nešto ispraviti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Horoskop za 31. avgust preuzet sa sajta ASTROLOOK

IZVOR: Astrolook

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije