Horoskop za 30. avgust: Strelčeve čeka burna noć, Blizanci konačno pronalaze ljubav

30.08.2023

09:08

By

Horoskop

UNSPLASH

Horoskop za 30. avgust, saznajte šta vam zvezde donose

OVAN

Ovan horoskop

POSAO: Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vodolijom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu. LJUBAV: Susret sa Strelcem za sve slobodne Ovnove. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

Bik horoskop


POSAO: Imate osećaj šta da radite i kojim putem da idete. Ljubav sa Vagom. LJUBAV: Možda je bolje da na početku kažete šta želite i mnogo toga biće jasnije tokom same veze. ZDRAVLJE: Potrebnan vam je sport.

BLIZANCI

Blizanci horoskop

POSAO: Niste spremni da nešto menjate. Ostavite posao kakav jeste. LJUBAV: Dobar dan za one koji su usamljeni da se upuste u neko lepo poznanstvo. ZDRAVLJE: Povedite računa o svom zdravlju.

RAK

Rak horoskop

POSAO: Imajte više poverenja u svoje saradnike. Mnogi od njih mogu da vam završe dosta toga. LJUBAV: Nemate napetost ni loš dan. Vaša emotivna veza je nešto što morate da čuvate. Usamljeni neka se spreme na putovanje. ZDRAVLJE: Dosta dobra energija.

LAV

Lav horoskop

POSAO: Odličan dan za novi posao koji može da vam donese dosta toga. Pokušajte da se bavite poslovima koji oplemenjuju duh. Sport, rad sa decom. Možete i nekim humanitarnim radom da se bavite. LJUBAV: Iznenađenje na polju emocija. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. ZDRAVLJE: Dobra energija. Ali ipak pazite na padove, povrede, ozlede.

DEVICA

Devica horoskop

POSAO: Morate da budete ekspert da biste ozbegli probleme na poslu. Dobro prolaze one Device koje rade u zatvorenim institucijama. LJUBAV: Neko od kolega vam se udvara. Dobra veza sa Blizancima, Lavom ili drugom Devicom. ZDRAVLJE: Čuvajte gornji deo tela.

VAGA

Vaga horoskop

POSAO: Dobro ste organizovani. Morate da pogurate vaše saradnike ili podređenje. Oni nemaju još uvek jasan put do slave. LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Šarm i lepota vas krase. Privlačni ste na svakom koraku gde god da se pojavite. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

Škorpija horoskop

POSAO: Osećate se previše angažovanim. Možda je momenat da stanete malo sa velikim planovima. U današnjem danu ne razmišljajte previše o novcu. LJUBAV: Oni koji su u braku moraju da povedu računa o vernosti. Privlači vas avantura. ZDRAVLJE: Bešika, donji stomak osetljiv.

STRELAC

Strelac

POSAO: Razmišljate o svemu. Nekada ste zadovoljni, nekada ne. Često vam se planovi koje planirate ostvare, ali danas nemate takav osećaj. Sigurno ćete neke poslove pomeriti za narednu nedelju. LJUBAV: Emotivno gledajući, oni koji su sami biće u prilici da imaju dosta burnu noć. Verovatno više poznanstava za jedno veče. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

Jarac horoskop

POSAO: Vi ste osoba koja zna da pokrene posao koji će trajati. Danas vam je dobra saradnja sa osobama koje imaju naglašenu planetu Uran u svom horoskopu. Vodolija znak ili podznak. LJUBAV: Kuća i potomci su vam važni. Ako ste ženski Jarac a želite ljubav, potražite je u velikim grupama ljudi, socijalnim mrežama. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

Vodolija horoskop

POSAO: Verovatno će vas neko od saradnika obavestiti da je potrebno da se brzo spakujete i krenete na put. Sa inostranstvom možete imati dobru energiju i novac, naravno. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog prijatelja. Da li je to dobar izbor, vreme će pokazati. ZDRAVLJE: Česte nesanice.

RIBE

Ribe horoskop

POSAO: Ne mešajte posao i ljubav. Morate da budete otvoreniji prema svojim saradnicima. Svako ima mesto u vašem srcu. LJUBAV: Vaš partner mnogo radi i ne razmišlja toliko o vama i vašoj ljubavi, koliko o novcu koji zarađuje. To stanje mora da se promeni. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje tako što se hranite organskom hranom.

IZVOR: LEPA I SREĆNA

SLIKE: PIXABAY; UNSPLASH

Još iz kategorije